Retkeily – ja vaellusjaoston asiaa

Seurassa on vuoden alusta aloittanut vaellus- ja retkeilyjaosto. 
Ajatuksena on luonnossa liikkuminen sekä lähialueilla että mahdollisesti kauempanakin. Toimintaan voidaan yhdistää kalastusta, melomista, kiipeilyä eli lähes kaikkea mikä liittyy ulkoiluun ja retkeilyyn.

Kartoitamme löytyykö vaeltamisesta ja retkeilystä kiinnostuneita, ajatuksena tehdä kesän aikana päivän, korkeintaan yön oli kestäviä vaelluksia lähialueilla. Mahdollisesti, jos kiinnostusta löytyy, voisi tehdä yhden vähän isomman vaelluksen pohjoisessa esim. käsivarren tunturialueella, Vätsärin erämaa-alueella tms. alueella mihin olisi kiinnostusta. Ajankohtana voisi olla esim. elokuu.

Jaoston toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta vuoden alusta aloitti Lapualla toimintansa myös Suomen Ladun alaosasto, Lapuan luontoliikkujat ry, joka järjestää aktiivisesti toimintaa lapsille/lapsiperheille. Heidän yhteystietonsa löytyy googlettamalla tai facebookista.

Lähellä Etelä-Pohjanmaan alueella on paljonkin pienimuotoisia retkeily/-vaelluskohteita, osa hyvin helppoja jotka mahdollisia lähestulkoon kaikille. Tietoa noista paikoista löytyy mm.  https://retkipaikka.fi/etela-pohjanmaa/

Mikäli sinua kiinnostaa retkeily/vaeltaminen ja haluat lähteä porukalla esim. Lappiin vaeltamaan, ota yhteyttä ja koetetaan yhdessä löytää paikka ja ajankohta. Vaellustoiminta on myös helpompi aloittaa kun lähtee porukkaan jossa on jo kokeneempia vaeltajia mukana.

Simo Lamminsivu 050-5217193 [email protected]

--