RETKI KUUSAMOON KONTTAISEN LEIRIKESKUKSELLE

PONNISTUS JÄRJESTÄÄ RETKEN KUUSAMOON RETKEILYKESKUS KONTTAISELLE 27.-30.8.-09

Puhdas luonto, kauniit järvialueet, metsäiset tunturivaarat, kuukkelit, kosket – Konttaisen retkeilyalue tarjoaa kaikkea tätä!
Mökkejä 7 kpl, joissa vuodepaikkoja yhteensä 26 henkelle. Tilojen varustus: sähkövalaistus, sähkölämmitys, jääkaappi, sähköhella, kahvinkeitin, keittiö- ja ruokailuvälineet, WC- ja suihkutilat. Osassa mökeistä lisäksi TV ja mikroaaltouuni.

Kuusamon kauniissa maisemissa liikut ja rentoudut. Karhunkierros 0,5 km:n päässä Konttaisesta. Kalastusolosuhteet ovat ihanteelliset.

Seuralaiset ja muut kiinnostuneet lähde mukaan Kuusamoon. Hinta 40-50 euroa/hlö (riippuu lähtijöiden määrästä), sisältää kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Jonain päivänä käydään syömässä ulkona (omavastuu). Lähtö to 27.8. aamuvarhaisesta ja lähtö takaisin Lapualle su 30.8. n. klo 12.00. Mukaan lakanat, pyyhkeet, pesuaineet (myös asianpesuun), tulitikut ja taskulamppu.

Matkalle 26 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Lähtö to 27.8. klo 07.00 Ritamäen lavalta.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Ari Tuurinmäki 040-8494593.

--