Ritamäen lavalle lauantaina 24.9. klo 20.30-01.30

Ritamäen lavan kesätapahtumat päätetään tyylillä,

ei kolmen vaan peräti neljän musiikkiesityksen parissa!

Lapualainen ja ritamäkeläinen palkittu muusikko ja kuvataiteilija Ville Vuorenmaa (Sur-Rur yms.) on lupautunut soittamaan ensimmäisen keikkansa Lapualla yli kymmeneen vuoteen! Tällä kertaa lavalle nousee Pelkkä Väliviiva -duo, joka esittää laulu/sähkökitara/rummut -kokoonpanolla rauhallista, ehkä Neil Youngin suuntaan kulkevaa musiikkia jolla on vankat juuret myös tutuissa Lakeuden maisemissa.

 

Illan päättää rutinoitunut lapualaisyhtye Eeva´s Problem joka palkitsee yleisön omilla tulkinnoillaan tutuista pääosin suomalaisista hittikappaleista.

 

Lapua-Kajaani-Suomussalmi-Vieremä -akselilta ponnistava Bonus esittämällä rouheaan tyyliinsä 60-70 -luvun americana-, country- ja folkkappaleita Amerikan ja Iso-Britannian suunnilta.

 

Illan avaa Tapani Ylitalo & Termiitit. Sanojensa mukaan kyseessä on mukaan körttifunk porukka jonka audiovisuaalisessa ilmaisussa yhdistyvät slaavilainen kaiho sekä juurimusiikin rytmikkyys tavalla johon vain Tapani Ylitalo & Termiitit pystyvät. Tämä täytyy kokea livenä ja yhtye takaa että ette tule pettymään!

 

Liput 10€

Kello 20.30-01.30

 

 

--