Sääripotku oli vahvempi

Futsal Kakkonen: Sääripotku-Ponnistus 7-0 (5-0). Ponnistus hävisi Kokkolassa Sääripotkulle isoin lukemin. Lähtökohta peliin ei ollut parhain, kahden kuukauden tauko harjoituksista ja peleistä rajoitusten johdosta. Sääripotkun maaleista vastasivat Atte Henttu ja Aaro Hedman kahdesti ja maalin mieheen tekivät Nicola Erceg, Kasper Ojala sekä Ossi Tyni.

– Reilu tappio tuli, mutta jos katsoisi pelin kaikkia muita tilastoja paitsi maaleja, oli peli hyvin tasainen. Emme vaan onnistuneet tänään kerta kaikkiaan toimittamaan palloa maaliin asti. Ensimmäistä jaksoa varjosti puolustuspelilliset virheet, joista maksoimme kovan hinnan. Kahden kuukauden tauko treeneistä ja peleistä ei ollut ihanteellisin lähtökohta tulla tähän kärkikamppailuun, etenkin kun Sääripotku on pystynyt harjoittelemaan/pelaamaan alueellaan myös tammikuun aikana. Sen taakse ei tänään kuitenkaan kokonaan voi piiloutua. Tämä peli luultavasti pyritään unohtamaan hyvin pian ja siirretään katseet kauden viimeisiin koitoksiin, kommentoi valmentaja Tuomas Linjamäki.

Ensi viikonloppuna Ponnistuksella on tuplaottelu. Lauantaina 19.2. klo 15.00 vierasottelu Seinäjoen urheilutalolla FC Seinäjokea vastaan ja sunnuntaina 20.2. klo 15.00 kotiottelu urheilutalolla Ponnistus – MIF futsal.

--