Säbämiehet edelleen tappioitta

Paikkana liikuntahalli Kirmaus Ylistarossaja vastassa PaSu ja isäntäjoukkue Asema United.

Ensimmäiseen otteluun lähdettiin kovalla temmolla ja se alkoi näkyä myös taululla kun peli eteni. Viisikko, eli ”noppavitonen” toimi ja vastustaja saatiin suhteellisen aseettomaksi.
Ensimmäisen täräyttää Teemu Vainio, jolle Holkkolan nuorempi suntio Lauri tarjoili kauniin syötön. Seuraavana vuorossa olikin Eetu ”Kyy” Kyrönlahti, jolle tuttu vierustoveri ja syöttökone Teemu Vainio lyö palloa lapaan.
11 minuutin paikkeilla vastustaja tekee maali pienen viisikon notkahtamisen seurauksena, mutta siitä ei lannistuttu.
Toisessa erässä onnistuu Lauri Holkkola kun Jesse ”Jesse Joensuu” Joensuu tarjoilee suoraa lapaan.
Tästä 10 minuuttia ja Pitkämäen härkä Metsäpelto täräyttää tilanteeksi 4-1. Syöttäjänä Sami Tuuri.
Aittolammen Jere menee ja kaventaa vielä viimeisellä minuutilla joten viimeiseen erään tilanteessa 4-2 Ponnistuksen hyväksi.
Vajaa kaksi minuuttia ja vastustaja kaventaa jo 4-3. Viimeisellä minuutilla vastustaja tasoittaa ja tämä sulaminen ei ollut se suunnitelma mitä lähdettiin toteuttamaan. No piste tuli, vaikka ei siihen tyytyväinen voi olla.

Ponnistus – PaSu 4-4 (3-1,1-1,0-2)

Lauri Holkkola 1+1
Teemu Vainio 1+1
Eetu Kyrönlahti 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Sami Tuuri 0+1
Jesse Joensuu 0+1
Jere Johansson 14 torj.

Toiseen otteluun talon isäntää, eli Asema Unitedia vastaan paremmalla ilmeellä. Tähän peliin saatiin apua myös penkin taakse, tai oikeastaan yläpuolelle, kun tuo köyhän miehen Kulta-Jukka, Miika Pohjasmäki alkoi ottaa tilannetta haltuun.

Vajaa minuutti ja vastustaja iskee maalin. Tässä kohtaa oli herätyksen paikka.
No siinäpä ei kauaa mennyt kun Hellanmaan Bobby Orr, Matti Herttua lyö palloa pussiin Tuurin Samin hienosta esityöstä. Ensimmäiseen erään saatiin vielä johtomaali kun Metsäpellon Matias täräytti etuyläaseen aivan siitä korvan juuresta, syöttäjänä tietenkin Ville ”Kone” Johansson.
Kyrönlahden Eetu jatkaa maalintekoa toisessa erässä mahtavalla yksilösuorituksella. Kaunista katseltavaa.
Tämän jälkeen vastustaja iskee kavennuksen, mutta ei se riitä kun meidän Metsäpelto-Kyrönlahti akseli painaa tasavajaalla palloa pönttöön.
Ja jälleen on aika meidän Johanssonin Villen aika ottaa roolia ja täräyttää yksilösuorituksen jälkeen maalin. Tästä kymmenen sekuntia niin on Kyrönlahden vuoro maalata. Matias Metsäpelto taas vuorostaan maalinteossa kun pelikello näyttää 37.43, ja lukemat 2-7. Tehtiin vielä molemmat per joukkue ja päästiin viikonlopun viettoon 3-8 voitolla.
Tässä pelissä viisikko toimi, maalivahtipeli toimi (niin kun aina) ja kaikki tuntui toimivan.

Asema United – Ponnistus 3-8 (1-2,1-1,1-5)

Eetu Kyrönlahti 3+1
Matias Metsäpelto 3+0
Ville Johansson 1+1
Teemu Vainio 0+2
Sami Tuuri 0+2
Matti Herttua 1+0
Jere Johansson 13 torj.

Sarjan viimeinen turnaus pelataan Ritavuoren koululla lauantaina 19.3. Turnauksessa ratkaistaan sarjan voittaja. Ponnistuksella on avaimet omissa käsissä, joten kahteen edelliseen turnakseen nähden peliin tarvitaan parannusta! Ponnistus kohtaa Mäyryn Pallon klo 10 ja sarja paketoidaan Sc Alavusta vastaan klo 18.

MP

--