Säbämiehet Pre-season Cupissa

Ponnistuksen salibandymiehet tutustuivat tänään tuleviin vastuksiin Pre-season cupissa Qmax areenalla jossa oli mukana 4kpl saman lohkon 5.divariporukkaa. Saldona 2 voittoa ja yksi tappio, näillä saldoilla irtosi turnauksen 2.sija. Joukkueesta puuttui muutamia kovia pelimiehiä siksi tulos on vähintään tyydyttävä. 5.divaria aletaan pelata Ähtärissä 13.10.

Sc Alajärvi II – LaPo 3-4

Ottelu oli tasaista vääntöä, pallonhallinta oli silti enimmäkseen Alajärven heiniä. Molemmat joukkueet loivat hyviä tilanteita mutta viimeistelyssä Ponnistus onnistui paremmin ja pisteet kotiin.

Tehoille:
Ristomatti Soramo 1+1
Jukka Latvala 1+1
Lauri Holkkola 1+0
Hermanni Huhtamäki 1+0
Tuomas Malmi 0+1

Konnat III – LaPo 0-5

Toinen ottelu oli Konnien uusinta porukkaa vastaan, tämä ottelu oli hyvää tekemistä joka osa-alueella. Joukkueen uusi pelaaja Miika Peräaho laittoi pari pöttiä ikätoveri Lauri Holkkolan tarjoiluista. Harvemmin säbässä tällä tasolla joukkue jää nollille mutta tänään sen tempun teki LaPo ja maalivahti Miika Pohjasmäki joka venyi kuin kumiukko konsanaan.

Tehoille:
Eetu Kyrönlahti 2+1
Miika Peräaho 2+0
Lauri Holkkola 0+2
Teemu Vainio 0+2
Miika Paloniemi 1+0

LaPo – Mäyryn Pallo 2-5

Turnauksen voiton ratkaissut peli jossa lapualaisille olisi riittänyt tasapelikin ei ollut enää niin hyvää tekemistä. Osa joukkueesta joutui lähtemäänkin 2 pelin jälkeen ja se osaksi sotki peluutusta. Silti kaikki kunnia vastustajalle, tänään ei enää tekemisen taso ja bensa riittänyt taistelemaan voitosta.

Tehoille:
Hermanni Huhtamäki 1+0
Eetu Kyrönlahti 1+0
Jukka Latvala 0+1

--