Salibandyjoukkueet palkittiin

Ponnistus salibandy, PSB Lapuan juniorit  päätöstilaisuudessa. 

Salibandypäätöstilaisuus vietettiin Lapuan nuorisotalolla, jossa palkittiin kaikki kauden aikana pelanneet.

F-poikien pistepörssin parhaana pakittiin Topi Ikola ja joukkuepelaajana Niklas Reinikainen. C-tytöt valkoinen, pistepörssin parhaana Neea Juntunen (10+3) ja joukkuepelaajana Pinja Nevanranta. C-pojat, pistepörssin parhaana Lauri Holkkola (14+11) ja joukkuepelaajana Roope Koivulahti. C-tytöt musta, pistepörssin parhaana Krista Kontio (7+6) ja joukkuepelaajana Janika Palojärvi. B-tytöt, pistepörssin parhaana Sinja Kahilampi (24+11) ja joukkuepelaajana Milla Kattelus.

Vuoden salibandytyttöna palkittiin C- ja B-joukkueissa pelannut puolusta, Nelli-Maaria Kojola. Rauhallinen, pallovarma ja hyvin peliä lukeva pelaaja, jolla on potentaalia päästä pitkälle salibandyssä. Ikäluokkansa parhanmistoa pohjanmaalla.
Vuoden salibandypoika C-poikien maalivahti Jere Johansson, sarjan paras maalivahti tilastoin 333 torjuntaa, tp 80,63.
Vuoden joukkue B-tytöt, voittivat syksyllä Qmax naisten sarjan, B-tytöissä joukkue voitti pohjanmaan aluesarjan päästen SM-karsintoihin.

Joukkueita valmensivat: F-pojat Ari Ikola, Jani Reinikainen ja Roni Reinikainen. C-tytöt valkonen Esa Aho, Jonna Aho, Jutta Aho ja Joni Auvinen. C-pojat Lassi Taipale, Konsta Nikkari ja Juho Vanhamäki. C-tytöt musta Juha-Matti Hakomäki, Simo Lamminsivu ja huoltaja Jussi Kattelus. B-tytöt Tuomas Nevanranta ja huoltaja Satu Aho.

Vuoden poikapelaaja Jere Johansson, vuoden tyttöpelaaja Nelli-Maria Kojola, vuoden joukkue kapt. Jutta Aho ja valm. Tuomas Nevaranta.

F-pojat

C-tytöt valkoinen

 

 

 

 

 

 

 

 

C-pojat

 

 

 

 

 

B-tytöt

C-tytöt musta

--