Salibandymieheille piste Ähtäristä

Lauantaina Ähtärin upouudesta liikuntahallista irtosi sarjan kärkiporukoilta 1 piste salibandyn miesten V divisioonassa, SBS PaHa Ähtäristä voitti selvin luvuin, Konnien kanssa pistejako.

Ponnistus-SBS PaHa 2-8 (1-4,1-1,0-3)

Ensimmäinen peli oli turnaus-isäntä PaHaa vastaan, siinä ei paljon lapualaisille mahdollisuutta annettu vaan ähtäriläiset veivät ottelun hyvällä maskipelaamisella ja maalille asti päässeillä laukauksilla. Myös LaPolla oli paikkansa mutta ne joko torjuttiin tai blokattiin. Matias Metsäpelto pelasi pirteimmin Ponnistuksen joukkueesta tehden molemmat 2 maalia kapteeni Matti Mäki-Fossin syötöistä. Parannettavaa jäi raakasti.

Tehoille:
Matias Metsäpelto 2+0
Matti Mäki-Fossi 0+2

Konnat IV-Ponnistus 9-9 (2-5,3-3,4-1)

Konnia vastaan ottelu lähti hyvin käyntiin ilmeisesti liiankin hyvin sillä pelin edetessä seinäjokiset Konnat tuli lähemmäs ja lähemmäs. LaPo johti ottelua kahteen kertaan neljän maalin turvin mutta puoli minuuttia ennen summeria Konnien pelimiehet teki tasoituksen, toki siinä tarvittiin myös onnea sillä pallo meni LaPo-pelaajan kautta sisään. Ottelussa 2.kentän Lasse Saunamäki ja Tuukka Ylihärsilä tekivät komeita maaleja yhteensä 7, varsinkin Lassen kova rannekuti lähti 4 kertaa puolen kentän tienoilta ja löytyi maalista. Voittoon oli täydet saumat mutta tuttu sulamispeikko vaivasi miehiä.

Tehoille:
Lasse Saunamäki 4+2
Tuukka Ylihärsilä 3+1
Olli Oksanen 0+2
Matti Mäki-Fossi 0+2
Ville Johansson 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Miika Paloniemi 0+1

Seuraava turnaus 10.2. Ritola-Hallissa Peräseinäjoella.

--