Salibandymiehet kotiturnauksessa

Kauden viimeinen turnaus pelattiin Lapuan Urheilutalolla, kotikaukalossa peli ei vaan kulkenut odotetulla tavalla. Ponnistus sai saaliiksi vaatimattoman 1 pisteen. Turnaus oli muuten kaikinpuolin onnistunut ja iso kiitos siitä kuuluu toimitsijoille jotka ongelmitta pyörittivät tilastoja koko päivän sekä kioskin pesisnaisille joidenka kattavasta valikoimasta löytyi nälkäisille välipalaa riittävästi.

BOB-LaPo 2-2 (0-0,1-0,1-2)

Ensimmäiseen peliin BOB:ia vastaan lähdettiin nuorimmalla joukkueella koskaan, sillä ottelussa oli mukana 4 kpl n. 15v hujakoilla olevaa pelimiestä. Ottelu oli lapualaisten hallintaa suurimmaksi osaksi mutta tällä kaudella usein tutuksi tullut ongelma maalinteon suhteen oli jälleen harmina, eikä asiaa auttanut joukkueen kärkikolmikon Saunamäen, Ylihärsilän ja Oksasen poissaolot. Seinäjokiset avasi maalihanat toisessa erässä ja 3.erään lähdettiin maalin takaa. Viimeisessä erässä Eetu Kyrönlahti kuitenkin tasoitti pelin kahteen kertaan ennen päätös summeria ja pistejako oli valmis. Mainittakoon vielä että jokainen junnu pelasi hyvän ottelun ja Jere Johansson oli maalissa ajoittain maaginen.

Tehot:
Eetu Kyrönlahti 2+0
Anssi Ojutkangas 0+1

LaPo-Sydänmaa 3-9 (1-1,1-4,1-4)

Iltapeliin tulikin vastaan pykälää kovempi Sydänmaa joka oli varmasti sisuuntunut tappiostaan Vikingsejä vastaan aiemmassa pelissään. Ensimmäinen erä väännettiin tasan, toisessa erässä Sydänmaan hyvin pyörinyt syöttöruletti sekä ylivoima alkoi tuottaa tulosta ja tilanne 2.erän jälkeen oli 2-5. Ponnistus sai 3.erän alkuun Teemu Vainion taistelumaalilla vielä kirin poikasta aikaiseksi mutta Sydänmaa teki loppuun vielä muutaman maalin ja homma oli selvä. Huono peli kauden viimeiseksi ja voitto meni sen ansaitsevalle joukkueelle.

Tehot:
Matti Mäki-Fossi 1+0
Teemu Vainio 1+0
Eetu Kyrönlahti 1+0
Tuukka Ylihärsilä 0+1
Matias Metsäpelto 0+1
Ville Johansson 0+1

Kausi on nyt paketissa ja Ponnistuksen sijoitus oli viides eli tasan puolivälissä sarjataulukkoa, paremminki olisi voinut mennä mutta tällä kertaa näin. Joukkueen sisäisen pistepörssin voitti tuttuun tapaan Tuukka Ylihärsilä tehden 17 otteluun 20+7=27.

Ponnistus kiittää 2018-2019 kauden tukijoitaan:

Nammo Lapua Oy
Lapuahovi
Lapua-ketjut Oy
LVI-Tekniikka J.Viita Oy

 

--