Salibandymiehet pisteittä avausturnauksessa

Kausi potkaistiin pelien osalta käyntiin, yhtään kaunistelematta päivän pelejä voidaan todeta että kyyti oli kylmänpuoleista. Pisteitä ei avauksesta saatu ainuttakaan.

Ensimmäinen peli joukkueelle tällä kaudella ja mikään ei oikein onnistunut. Miesten merkkaukset, laukausten blokkailu ja reboundien siivous ei vaan ollut sillä tasolla että oltaisi voitu haastaa tälle kaudelle reippaasti vahvistunutta Seinäjoen Sisua. PSB sai luotua muutamia paikkoja lisämaaleihin mutta onnikaan ei ollut tällä kertaa mukana. Maalivahtina debytoi Olli Kaukola joka kuittaa kyllä ottelusta parhaan pelaajan pystin PSB:n puolelta! “Ola” piti lukemat ottelussa siedettävinä ja viimeinen Sisun maali tehtiin tyhjiin.

PSB-Sisu 1-5 (0-2,0-2,1-1)

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Lasse Saunamäki 0+1

Jäähyt:
Matti Mäki-fossi 2min

Torjunnat:
Olli Kaukola 20torj.

Toinen peli pelattiin sarjanousijaa Munakkaa vastaan. Ensimmäinen erä oli parempaa tekemistä, saatiin luotua painetta ja välillä oltiin jopa kuskin paikalla. Erä2 olikin sitten heikompaa ja Munakka teki suht. nopeaa 3pönttöä ja takaa-ajajan paikalta ei enää ollut asiaa haastamaan hyvin liikkuvaa ja viimeistelevää ilmajokelais porukkaa.

Munakka-PSB 8-3 (1-1,3-0,4-2)

Tehot:
Matti Mäki-Fossi 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Jari Kylkisalo 1+0
Tuomas Malmi 0+1
Ville Johansson 0+1

Jäähyt:
Matti Mäki-Fossi 2min

Torjunnat:
Martti Puska 15torj.

Seuraava turnaus Alavuden Kunto-Lutrassa 21.10

--