Salibandymiehet uusivat sarjapaikkansa

Laihian ratkaiseva ja viimeinen 4.divariturnaus on nyt pelattu.

PSB sai taisteltua tarvittavat 2 pistettä ja noustua sarjataulukossa kuudennelle sijalle heittämällä ohi karsijan paikasta. Sarjan ylivoimaisen voiton ja suoran 3.divari paikan vei odotetusti Konnat (Seinäjoki). Toisen sijan vei PaSu (Töysä) ja kolmanneksi SC Laihia.

Ensimmäisestä pelistä Isojoen IU:ta vastaan lähdettiin jo varmistamaan paikkaa ensi kaudelle mutta myös IU:lla oli samat tavoitteet ja taistelut samoista sijoista. Ottelu oli pääosin PSB:n hallintaa mutta IU kävi tekemässä maalit. Sama kaava toistui ja PSB:n viimeistely ontui pahasti, paikkoja oli vaikka tehdä 10maalia mutta ei edes onnea ollut tällä kertaa matkassa. Vastustaja taas iski loistavan viimeistelyn ansiosta hyvän nipun maaleja ja se riitti IU:lle voittoon. Pallot eivät pysyneet lavoissa ja peli oli muutenkin sekaisin.

PSB-IU 3-8

Tehot:
Matti Mäki-Fossi 1+1
Eetu Kyrönlahti 1+0
Lasse Saunamäki 1+0
Tuukka Ylihärsilä 0+1

Jäähyt:
Miika Suokko 2min
Matti Mäki-Fossi 2min

Toiseen peliin saatiin nollattua huonosti mennyt IU peli. Tekeminen oli aivan toisella tasolla alavutelaisia vastaan, siinä onnistuttiin joka osa-alueella pitämään taktiikasta kiinni ja se alkoi tuottaa tulosta pelin puolessa välissä. Omat vaikeudet oli tässäkin pelissä ekassa erässä kun SC Alavus tasoitti peli 1-1 ja hetkeä myöhemmin meni kuskin paikalle 2-1. Mutta sitten alkoi luistaa ja nähtiin muutama hieno yksilö suoritus ja tahtomaali joka loi joukkueelle henkeä ja uskoa omaan tekemiseen. Toisesta erästä lähtien Alavudella ei ollut oikein mitään saumaa vastata PSB:n pyöritykseen ja puolustukseen. 2.kenttä petasi Tuukalle lähes tyhjät maalit hattutemppuun.

Sc Alavus-PSB 4-9

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 3+0
Lasse Saunamäki 1+2
Ville Johansson 1+1
Eetu Kyrönlahti 1+0
Tuomas Malmi 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Juha Viita 1+0
Jukka Latvala 0+1
Juha Heikkilä 0+1
RistoMatti Soramo 0+1
Teemu Ylihärsilä 0+1

Jäähyt:
Miika Suokko 2min
Juha Viita 2min

Pelit on nyt pelattu ja katseet suunnataan ensi kauteen, alkaa ankara kesätreeni. PSB Lapuan miestenjoukkue kiittää kaikkia tukijoitaan ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta! Alla vielä lopullinen sarjataulukko.

Henkilön PSB Lapua - Miehet Edustus kuva.
--