Salibandymiehet voittoisia

PSB Lapuan hyvä vire sai jatkoa.Nurmon Jymy III:sen kotiturnauksessa Qmax Areenassa saldoksi tuli 2 voittoa ja kotiin täydet 4 sarjapistettä. PSB-KuRy 4-2 (0-0,2-0,2-2) sekä Sydänmaa-PSB 2-9 (2-2,0-3,0-4). Voitokkaan turnauksen jälkeen pelaajat rentoutuivat saunaillan merkeissä.

Lapuan turnauksessa 7-2 kaadetut kurikkalaiset tulivat otteluun revanssi mielessä ja paremmalla kokoonpanolla. Ottelu oli tasainen ja jäähyjä jaettiin puolin ja toisin. Vasta toisessa erässä avattiin maalihanat Eetu Kyrönlahden viedessä lapualaiset johtoon. Kolmannessa erässä KuRy kiri vielä tasoihin mutta Tuukka Ylihärsilä iski PSB:n kolmannen osuman omasta reboundista sisään, maali jäi ottelun voittomaaliksi.

PSB-KuRy 4-2

Tehot:
Hermanni Huhtamäki 1+1
Eetu Kyrönlahti 1+1
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Jukka Latvala 1+0
Lasse Saunamäki 0+1

Jäähyt:
Jukka Latvala 4min+10min
Jari Kylkisalo 2min
Miika Suokko 2min

Toinen ottelu oli sarjaa johtavan ja sarjajumbon välien selvittely. Josta luultiin että napataan helpot pisteet mutta Sydänmaa oli toista mieltä. Joukkue jaksoi puolustaa urhoollisesti vaikka kenttäpelaajien määrä oli 8. Puolitoista erää mentiin maaleissa tasan vaikka painopiste oli 90%:sesti Sydänmaan puolustusalueella. Sitten alkoi jyvä löytyä ja maaleja mätettiin 9 kappaletta.

Sydänmaa-PSB 2-9

Tehot:
Lasse Saunamäki 1+3
Tuukka Ylihärsilä 2+1
Ville Johansson 2+0
Teemu Vainio 2+0
Hermanni Huhtamäki 1+1
Juha Viita 1+0
Eetu Kyrönlahti 0+1
Tuomas Malmi 0+1
Ristomatti Soramo 0+1

Jäähyt:
Jari Kylkisalo 2min
Miika Suokko 2min
Eetu Kyrönlahti 2min

Seuraava turnaus Kuortaneella 30.1. jossa PSB kohtaa Konnat kärkikamppailussa. Konnat hakee varmasti revanssia sillä PSB on ainut joukkue joka on pystynyt kukistamaan Jude Tervon Dream Teamin. Toisessa ottelussa vastaan tulee PaSu II Töysästä.

--