Salibandymiehille avausvoitto Alavudelta

Alavuden reissulta tärkeät ensimmäiset sarjapisteet.

Sunnuntain ensimmäisessä pelistä tappio, toisesta tiukka taisteluvoitto. Samalla Tuukka Ylihärsilä nosti maaleillaan itsensä sarjan maalipörssin kärkeen jaetulle piikkipaikalle.

 

PSB-MLT II 3-6 (0-1,2-5,1-0)

Peliin lähdettiin varovaisella karvauksella ja se pitikin ottelun tiukkana alussa aina toiseen erään asti, jossa tapahtui pieni sulaminen ja Mailattomat rankaisi merkkausvirheistä rankalla kädellä. Tämän jälkeenPSB kiri toimittamalla palloa enemmän hyökkäyspäähän ja pääsikin otteluun mukaan mutta paikoista eivät saaneet sisään muut kuin Tuukka Ylihärsilä joka latoi hatullisen. Ottelussa uusiksi rakennettu kenttä jossa Tero Viinamäen ympärillä Tuukka ja Saunamäen Lasse toimi parhaiten ja sai ainoana tulosta aikaan. Myös Matti Mäki-Fossi taisteli puolustus päässä totuttuun kovaan tyyliin ja oli joukkueen parhaita.

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 3+0
Matti Mäki-Fossi 0+2
Tero Viinamäki 0+1

Jäähyt:
Matti Mäki-Fossi 2min

Torjunnat:
Martti Puska 17torj.

TeRi-PSB 7-8 (4-5,1-2,2-1)

Jumbofinaaliin lähdettiin asetelmista että molemmilla joukkueilla oli alla 3 tappiota. Pelin ensimmäisessä erässä mätettiin maaleja yhteensä 9 vuoronperään Lapua ensin ja Teuva kuittasi nopeasti tasoihin. Jälleen ottelun suurin ase PSB:ltä oli Viinamäen ”Kakkoskenttä”. Tuukka painoi taas hatullisen ja Saunamäki pääsi näyttämään pari kertaa tulista rannetta puolesta kentästä ja teki kaksi lähes identtistä maalia. Pelin onnistujista pitää nostaa esiin myös pari muuta pelaajaa kuten Matias Metsäpelto joka pelasi ainakin raportoijan mielestä uran parhaan pelinsä, siihen sisältyi pari tärkeää maalia, hyvää karvausta ja loistavaa pallon suojausta, Latvalan ja Ojutkankaan kanssa peli toimi muutenki erittäin hienosti läpi ottelun. Koko puolustus otti tärkeitä blokkeja ja riistoja. Varsinkin Matti Mäki-Fossi otti ainakin puolen kymmentä torjuntaa debytantti Katteluksen vartioiman maalin edestä. Hyvä peli mutta parannettavaa jäi roppakaupalla.

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 3+0
Lasse Saunamäki 2+1
Matias Metsäpelto 2+0
Ristomatti Soramo 0+2
Matti Mäki-Fossi 0+2
Jari Kylkisalo 1+0
Jukka Latvala 0+1

Jäähyt:
Jari Kylkisalo 2min
Eetu Kyrönlahti 2min

Torjunnat:
Joonas Kattelus 14torj.

Seuraavaksi kotiturnaus 19.11. jossa vastassa Valaat (Sjoki) ja erittäinen kovakuntoinen ja entisiä liigamiehiä vilisevä SBS Lapua.

--