Salibandymiehille ei pisteitä

Ilmajoelta ei pisteitä tarvinnut kuljettaa Lapualle, molemmista otteluista häviöt. Hyviä pelillisiä asioitakin oli varsinkin toisessa ottelussa sarjakärki MLT II:sta vastaan.

Jumbofinaalissa TeRi Teuvalta karkasi ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon. Toisessa erässä petrattiin ja minuutin pelin jälkeen ottelu tasan, ensin Metsäpelto yllätti ilmaveivillä TeRin puolustuksen ja maalivahdin, sen jälkeen Ville Johansson heitti pitkään selässä roikkuneen apinan pois ja tykitti pienestä kulmasta pallon yläpesään. Sitten toistui tältä kaudelta tuttu kaava TeRille 5hyökkäystä ja 5 maalia ja peli oli selvä. Viimeiseen erään molemmat kaunisteli vielä lukemia tehden 4maalia kumpaankin päähän.

PSB-TeRi 6-11 (0-2,2-5,4-4)

Pisteille PSB:stä:
Matias Metsäpelto 2+0
Tuukka Ylihärsilä 2+0
Ville Johansson 1+0
Teemu Ylihärsilä 1+0
Jari Kylkisalo 0+1
Tuomas Malmi 0+1
Jukka Latvala 0+1
Matti Mäki-Fossi 0+1

Jäähyt:
Jari kylkisalo 2min
Jukka Latvala 2min

Torjunnat:
Martti Puska 18torj.

Toiseen peliin sarjakärki Mailattomia (Seinäjoki) vastaan PSB lähti erilaisella taktiikalla, antaen MLT:n pyöritellä omassa päässä palloa ja ottaen karvauksen vasta puolesta kentästä. Se toimi hyvin ja roikuttiin pelissä mukana kuitenkin seinäjokisten pyörittäminä. Kenttiäkin peliin hieman rukattiin sillä ensimmäisessä pelissä liukkaasti liikkunut Lasse Saunamäki sai lepovuoron tähän matsiin. Ylivoimaa oli tarjolla reilusti sillä vastusta otti 2 kaksi 5min jäähyä toinen punaisella kortilla. Yksi kauden parhaita pelejä viisikkopuolustuksen toimiessa, harmi kun PSB:n vahdilla ei ollut paras päivä muuten olisi lukemat saattanut olla toiset.

MLT IIPSB 7-4 (4-2,2-1,1-1)

Pisteille PSB:stä:
Ville Johansson 2+0
Tuomas Malmi 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Eetu Kyrönlahti 0+1
Jari Kylkisalo 0+1
Teemu Ylihärsilä 0+1
Jukka Latvala 0+1

Jäähyt:
Tero Viinamäki 2+10min
Tuukka Ylihärsilä 4min
Joukkuerangaistus 2min

Torjunnat:
Joonas Kattelus 6torj.
Martti Puska 1torj.

--