Salibandymiehille kaksi pistettä Alavudelta

Eilen miesten 5 div. salibandyturnaus Alavudella, toisesta pelistä helpohko voitto mutta toinen tasainen matsi päättyi maalin tappioon. Joukkue oli matkassa kolmella hyökkäyskentällä ja kolmella puolustajalla.

SBS PaHa II – Ponnistus 5-12 (0-5,1-2,4-5)

Esimmäinen peli oli ennakkoon heikompaa joukkuetta vastaan. Tällä kertaa ei tehty ottelusta niin vaikeaa kuin yleensä vaan saatiin maaleja heti alkuun ja näin ottelun kulku helpottui. Onnistumisia tuli leveällä rintamalla niinkun tälläisessä ottelussa kuuluukin. Kuitenkin tehokkaimmaksi kentäksi nousi ykköskenttä, jossa Teemu Vainio laittoi kelpo tehot 1+6 sekä Eetu Kyrönlahti 4+1.

Tehot:

Miika Peräaho 1+0
Teemu Vainio 1+6
Eetu Kyrönlahti 4+1
Juha Viita 1+2
Lasse Saunamäki 1+2
Tuukka Ylihärsilä 2+0
Lauri Holkkola 1+0
Ville Johansson 1+0
Miika Pohjasmäki 14torj.

Ponnistus – Sydänmaa 5-6 (1-1,1-3,3-2)

Toinen peli oli pahempi, vastassa revanssia janoava Sydänmaa, joka kotiturnauksessa pestiin lähes lumierin. Ottelu oli tasaväkistä kahden fyysisen joukkueen välillä. Sydänmaa kuitenkin johti suuremman osan ottelusta, viimeiseen erään lähdettiin pari maalia jäljessä. Se ero pystyttiin ottelun lopussa kuroa yhteen, mutta tasoitus jäi tekemättä, vaikka ilman maalivahtia yritystä oli. Tappio mutta hyvällä pelillä.

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 2+0
Pasi Holkkola 1+1
Lasse Saunamäki 0+2
Jukka Latvala 1+0
Teemu Vainio 1+0
Juha Viita 0+1
Jere Johansson 27torj.

Seuraava turnaus Ähtärissä 18.1.20

--