Salibandymiehille kaksi voittoa

lauantaina Qmax Areenalta 5. div. turnauksesta.  
Tiukka voitto ISB III:sta ja helpompi voitto Vikingsistä.

Ensimmäiseen pelissä vastaan asettui nuoriamiehiä vilissyt ISB III, sarjajumbo oli hyvällä jalalla matkassa ja se näkyi ajoittain hyvissä vastaiskuissa jättäen LaPon pelaajia taakseen. Ensimmäinen erä menikin ilmajokelaisille 2-1. Toisesta erästä eteenpäin LaPo piristyi ja joukkue nousi ohi syntymäpäiväsankari Ville Johanssonin johdolla tasoihin ja ohi.

ISB – Ponnistus  4-6 (2-1,1-3,1-2).
Tehot: Matias Metsäpelto 1+1, Hermanni Huhtamäki 1+0, Ville Johansson 2+1, Teemu Vainio 0+2 ja Lauri Holkkola 0+1. Miika Pohjamäki 15 torjuntaa.

Toinen peli oli Kaskisten Vikingsejä vastaan, otteluun lähdettiin revanssi mielessä hyvällä asenteella. LaPo hallitsi ja Vikings yritti vastaiskuilla ja viisikkona puolustamalla sinnitellä lapualaisten matkassa mutta peli oli niin hyvin hallussa että helpohkot pisteet. 8-2 maalin täräytti Tuukka Ylihärsilän namupassista Tuomas Malmi joka karisutti samalla koko kauden olkapäillään majailleen eläintarhan pois pistäen pallon suoraan syötöstä maaliin.

Ponnistus – Vikings 9-2 (2-0,4-2,3-0).
Tehot: Matias Metsäpelto 2+2, Hermanni hhtamäki 0+2, Ville Johansson 1+0, Olli Oksanen 0+1, Jukka Latvala 1+0, Tuukka Ylihärsilä 1+1, Teemu Vainio 1+1, Tuomas Malmi 1+0 ja Lauri Holkkola 2+0. Joonas Kattelus 12 torjuntaa.

Seuraava ja sarjan päättävä kotiturnaus 17.3. Lapuan urheilutalolla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--