Salibandymiehille kolme pistettä

Miesten V divisoonan Töysän turnaus. Töysän hornankattilasta kolme pistettä. Tasapeli PaSu II:sen kanssa ja voitto Sydänmaasta.

Ensimmäinen peli oli vaikea, pallonhallinta oli Ponnistuksella ja maalipaikkoja syntyi paljon mutta maalivahtipeli ja viisikkopuolustus oli PaSulla kunnossa. Kenttä tapahtumista kertoo myös PaSun maalivahdin 20 torjuntaa verrattuna Ponnistus-vahti Joonas Katteluksen 3 torjuntaan. Tekemistä vaikeutti vielä kovaääninen PaSu-fani joka pääsikin joidenkin pelaajien ihon alle. Viimeisessä erässä kovalla pelipäällä olleet Olli Oksanen ja Lasse Saunamäki kuitenkin nostivat joukkueen tasatilanteeseen ja päädyttiin pistejakoon, lopputulos ei ollut se jota lähdettiin hakemaan. Parannettavaa jäi viisikkopuolustukseen ja laukausten peittoon reilusti.

PaSu II-LaPo 6-6 (1-2,4-2,1-2)

Olli Oksanen 2+1
Lasse Saunamäki 2+1
Eetu Kyrönlahti 1+0
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Ville Johansson 0+1

Toinen peli oli lähtökohtaisesti kovempaa Sydänmaata vastaan. Otteluun lähdettiin huomattavasti varovaisemmalla karvauksella ja taisteluilme oli parempi. Viisikkopuolustus toimi paremmin maltillisemman karvauksen johdosta ja pelaajia oli pelin alla sekä laukauksien edessä enemmän. Ottelussa lapualaisten 2.kenttä oli pisteiden valossa paras, Jukka Latvalan tahtomaali ilmalennon aikana sytytti joukkuetta lisää. Loistavan pelin pelasi myös maalivahti Miika Pohjasmäki ottaen muutaman gamesaverin tiukilla paikoilla sekä alustaen yhden maalin avauksellaan. Hyvä peli tärkeään paikkaan koko joukkueelta!

Sydänmaa-LaPo 4-5 (1-2,1-1,2-2)

Jukka Latvala 2+0
Tuukka Ylihärsilä 1+1
Olli Oksanen 0+2
Lasse Saunamäki 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Miika Pohjasmäki 0+1

Seuraava turnaus Ähtärissä 19.1.

--