Salibandymiehille kaksi voittoa

Salibandyn miesten 5 div. kotiturnaus takana, pisteitä kertyi täydet neljä. Sarjakärki Sydänmaa kaatui komeasti sekä SBS PaHa II mutta ei niin komeasti.

Turnauksen aloittavaan peliin kotijoukkue Ponnistus sai vastaan sarjan parhaisiin joukkueisiin lukeutuvan Sydänmaan, ennen Lapuan turnausta sydäri johti sarjaa. Peliin Ponnistus lähti erittäin hyvällä asenteella, ennen peliä oli sovittu maltillisesta karvauksesta joka olikin myrkkyä vastustajalle. Sydänmaa saatiin pidettyä pois parhailta maalipaikoilta vaikka pallollinen hallinta olikin vierailla. Maalissa Jere Johansson otti kiinni useita huippuluokan torjuntoja ollen joukkueen paras pelaaja, myös tiivis viisikkopuolustus otti useita blokkauksia. Ylivoima ei tulosta tuottanut mutta alivoima toimi, Ylihärsilä ja Saunamäki laittoivat molemmat pallon kertaalleen maaliin vajaamiehisenä. Tuukka oli muutenkin pelipäälle tehden 4 maalia. Joukkueen paras peli pariin kauteen heittämällä.

Sydänmaa-Ponnistus 1-10 (1-2,0-2,0-6)

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 4+1
Lasse Saunamäki 1+2
Lauri Holkkola 1+2
Tuomas Malmi 1+1
Miika Peräaho 1+0
Miika Paloniemi 1+0
Teemu Vainio 0+1
Jukka Latvala 0+1
Vastustajan omamaali
Jere Johansson 18 torj.

Turnauksen päättävään peliin SBS PaHa II:sta vastaan pidettiin kopissa palopuheita, tiedettiin että on tulossa hyvin vaikea peli koska pallonhallinta annetaan meille. Vaikeahan se olikin, liikettä puuttui, vaihdot venyi ja sekaista muutenkin. Positiivistä jos haetaan niin voitto tuli, sekä Lasse Saunamäen rannelaukaus joka tuotti puhtaan hattutempun. Aikaa tähän meni reilu 8minuuttia eli suhteellisen nopea. Tahmea peli mutta riitti tuomaan tavoitteeksi asetetun voiton.

Ponnistus-SBS PaHa II 5-2 (3-1,2-0,0-1)

Tehot:

Lasse Saunamäki 3+0
Lauri Holkkola 1+0
Matti Mäki-Fossi 1+0
Miika Paloniemi 0+1
Pasi Holkkola 0+1
Tuomas Malmi 0+1
Sami Kuusela 9 torj.

Turnaus onnistui kaikinpuolin hienosti, ottelut alkoi ajallaan, yleisöä oli varsinkin viimeisessä Ponnistuksen pelissä kiitettävästi.
Toimitsijoille, Tinttaliisojen(pesisjoukkueen) Millalle, Kristalle, Sinille ja apulaiselle Juliukselle erittäin ISO KIITOS.


--