Salibandymiehille tasuri ja voitto

Lapuan turnauksesta taulukkoon lisättiin 3 pistettä, tasuri ja voitto. Tämä tarkoittaa että yhdellä pisteellä kahdesta viimeisestä pelistä PSB nappaa sarjan kakkossijan debyytti kaudellaan 5.divarissa ja karsii 4.divariin pääsystä. Lähtökohdat oli sellaiset että PSB:n pallolliset pakit olivat joko sairaana tai hiihtämässä. Myös yleensä hyvin pelannut Juha Rajala joutui laittamaan pillit pussiin ensimmäisen pelin jälkeen ja seuraavaan peliin maalivahti Aapo Välimäki sai pukea pakin kamat päälle.

PSB-ISB III 3-3

Perus peliä PSB:ltä muutamia virheitä ja onnistumisia. Uudelleen rakennettu ylivoima tuotti maalin ja alivoimalla taisteltiin mallikkaasti, viimeiset 2min oli ISB:n paikka ottaa täydet pisteet. Ensin Ilmajoelle tuomittiin rankkari jonka Aapo Välimäki nollasi mallikkaasti. Siitä PSB-pelaaja 2min jäähylle ja minuuttia myöhemmin toinen. 5-3 pyöritys kestettiin hienosti ja pinna mukaan.

Tehot:
Jukka Latvala 1+0
Tuomas Malmi 1+0
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Lasse Saunamäki 0+1
Ristomatti Soramo 0+1
Teemu Vainio 0+1

Jäähyt:
Matti Mäki-Fossi 2min
Rami Kallio 2min
Tuukka Ylihärsilä 2min

Toisessa pelissä vastaan tuli KuKu joka oli matkassa hyvin kapealla materiaalilla. Kuusi kappaletta kenttäpelaajia jotka jaksoivat taistella ja repiä hienosti kaksi ensimmäistä erää. Kolmannen erän alussa KuKu tuli vielä 3-3 tasoihin mutta sitten saatiin tehtyä muutama nopea maali ja se tappoi kuortanelaisten pyristelyn. Hatun noston arvoinen suoritus kuitenkin KuKulta!

KuKu-PSB 4-8

Tehot:
Lasse Saunamäki 1+2
Miika Suokko 1+2
Tuukka Ylihärsilä 2+0
Eetu Kyrönlahti 2+0
Ville Johansson 2+0
Hermanni Huhtamäki 0+1
Ristomatti Soramo 0+1
Teemu Vainio 0+1

Jäähyt:
Matti Mäki-Fossi 2min

Sarjan viimeinen turnaus on Qmax areenalla Nurmossa jossa vastaan asettuu sarjajumbo Sydänmaa ja Nurmon Jymy III, Jymy jakaa sarjan toiseksi viimeistä sijaa.

DSC_0511

--