Salibandymiehille voitto ja tappio

Sunnuntaina 21.10. Ilmajoki-hallissa 5 divisioonan turnauksessa Ilmajoelta voitto Konnat IV:stä, tappio KuKu:sta. Myös debyytit tämän kauden osalta tekivät paluun kentille tehnyt pakki Juha Viita sekä loukkaantumisesta kuntoutunut ykköskentän sentteri Eetu Kyrönlahti.

Ponnistus-Konnat IV 10-7 (4-0,3-5,3-2)

Ponnistus lähti peliin kolmella kentällä Konnien kahta vastaan, ensimmäinen erä paukahti lapualaisten hyväksi pelillisesti ja tuloksellisesti lukemien ollessa 4-0. Ekassa erässä Olli Oksanen taituroi rankkarin sisään ja toisen tykitti viivalta. Toiseen erään Konnat heräsi ja takoi lukemat 4-4 aikaa se tarvitsi vain 8 minuuttia, sen jälkeen mentiinkin tasaisemmin. Toisen erän loppuun maalasi vielä Eetu Kyrönlahti ja Tuukka Ylihärsilä naputteli vielä minuuttiin pari yläpesää ja hattutemppu oli valmis. Kolmannen erän alkuun Tuukka kuritti vielä neljännen maalin ja seuraavaksi hattutempun viimeisteli ylivoimalla Olli Oksanen. Kolmannen hatun ottelussa paukutti Eetu Kyrönlahti joka teki kolmannensa tyhjään maaliin ottelun lopussa. 10 maalia ja 3 maalintekijää.

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 4+0
Eetu Kyrönlahti 3+0
Olli Oksanen 3+0
Lasse Saunamäki 0+2
Jukka Latvala 0+2
Juha Viita 0+1
Matti Mäki-Fossi 0+1
Matias Metsäpelto 0+1
Miika Paloniemi 0+1

KuKu-Ponnistus 7-6 (2-3,2-1,3-2)

Toinen peli Kuortaneen KuKua vastaan oli maalinteon vuorottelua, jompikumpi meni johtoon ja toinen tasoitti nopeasti. Tätä jatkuikin käytännössä koko ottelun, KuKu rokotti vastahyökkäyksillä ankarasti muuten matsi oli tasainen. KuKun ykköskenttä on sarjassa tehnyt paljon maaleja ja teki nytkin 5, Tuukka Ylihärsilä toki teki jälleen kolme maalia mutta tällä kertaa ei sekään riittänyt.

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 3+0
Lasse Saunamäki 1+1
Matias Metsäpelto 1+0
Matti Mäki-Fossi 1+0
Juha Viita 0+1
Ville Johansson 0+1
Miika Paloniemi 0+1
Hermanni Huhtamäki 0+1

Seuraava turnaus 17.11. Qmax Areenalla.

--