Salibandymiehille voitto ja tappio

Kuortaneen turnauksen tuliaisina kaksi sarjapistettä. PaSu II (Töysä) ei juuri ongelmia tuottanut mutta sarjan ennakkosuosikki ja tuleva voittaja tuotti hieman enemmän ongelmia.

PaSu II vastaan PSB piti palloa käytännössä koko ottelun, töysäläiset eivät maalipaikoille päässeet oikeastaan kuin muutaman kerran toisin kun PSB joka oli jatkuvasti maalinteko paikoilla. 8 maalia oli paikkoihin verrattuna aika vähän mutta riittävästi tuomaan täydet pisteet.

PaSu II-PSB Lapua 1-8 (0-1,0-2,1-5)

Tehot:
Ville Johansson 2+1
Lasse Saunamäki 2+1
Hermanni Huhtamäki 1+1
Jukka Latvala 1+1
Juha Rajala 1+0
Juha Viita 1+0
Anssi Ojutkangas 0+1
Matias Metsäpelto 0+1
Matti Mäki-Fossi 0+1

Sitten pelattiin ottelu Konnia  vastaan, vastakkain oli sarjataulukon kärjet jotka olivat tasapisteissä ennen ottelua. Eivätpä ole enää, Konnat nöyryytti PSB:n lähes murskaluvuin 1-8. Konnat päästettiin ottelussa mm. 4 kertaa yv:lle ja jos joku joukkue osaa ylivoiman niin se on tämä, 3/4 sisään ylivoimalla. PSB sai hoidettua entisen 2.divaripyssyn Jiri Tervon pois tehotilastoista mutta se ei riittänyt. Sama kaava toistui edellisen kohtaamisen tavoin, Konnat vei PSB puolusti, tällä kertaa se ei riittänyt. Konnien puuhamies Jude Tervo kertoi Lapuan turnauksessa että Konnat on hionut uuden taktiikan PSB:n kaatamiseksi siihen kuului mm. pelaaminen kahdella ketjulla. Nyt voi jo myöntää että Konnat tulee nousemaan suoraa ilman karsintoja 4.divariin ja todennäköisesti yksi vuosi sitäkin divisioonaa riittää.

PSB Lapua-Konnat 1-8 (0-1,1-2,0-5)
Tehot:
Jukka Latvala 1+0
Lasse Saunamäki 0+1

 

--