Salibandymiehet ja naiset aloittivat kautensa

Miesten 4 div. ja naisten 3. div.   

Miehet 4 div.
Ensimmäinen turnaus nelosessa on nyt takana, tulos ei voisi enää parempi olla! Edustusjoukkue nappasi molemmista vastustajista komeat päänahat ja se tarkoittaa täyttä 4 pisteen pottia!

Ensimmäisestä pelistä ei jäähyjä puuttunut, PSB:lle tuomittiin yhteensä 14min ja Sisulle 8min, tuomari kaksikko oli pääkaupunkiseudulta tullut tutustumaan eteläpohojalaasehen säpä kulttuuriin. Nyt varmaan selvisi että täällä pelataan eikä kitistä joka kontaktista. PSB ei pystynyt esittämään parasta peliään, Sisu piti pari erää maalin johtoa mutta kolmannessa erässä ottelua lievästi hallinnut PSB sisuuntui ja pisti palloa nopealla temmolla maaliin. Eetu Kyrönlahti oli ottelussa yksi kentän hahmoista tehdessä mm. 12sekunnin pelin jälkeen historian ensimmäisen 4.divari maalin.

PSB-Sisu 6-4 (1-2,1-1,4-1)

Tehot:
Eetu Kyrönlahti 2+0
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Jukka Latvala 1+0
Teemu Vainio 1+0
Matti Mäki-Fossi 0+1
Matias Metsäpelto 0+1
Lasse Saunamäki 0+1
(Yksi kpl omamaali)

Jäähyt:
Juha Heikkilä 4min
Teemu Vainio 4min
RistoMatti Soramo 2min
Juha Viita 2min
Matti Mäki-Fossi 2min

Toinen ottelu olikin SB Kauhajoki II:sta vastaan, peli olikin sitten jo toisenlaista! Erittäin vahvaa viisikko pelaamista ja jäähyiltäkin vältyttiin. Kauhajoki oli perässä joka osa-alueella ja PSB teki kentällä melkein mitä halusi, ainostaan vastustajan maalivahti pelasti rökäle lukemat ottaen useamman haamuluokan torjunnan. Ensimmäisen maalin ja ottelun komeimman ohjasi ilmasta Metsäpelto Malmin millin tarkasta ilmasyötöstä. Sen jälkeen alkoikin Ville Johanssonin näytös, 3maalia eli hattutemppu tässä sarjassa on vähintään hieno suoritus. Myös puolustaja Juha Heikkilä napautti siniviivan tuntumasta tarkan kudin maalin, maskimies siirtyi ja pallo painui reppuun.

SB Kauhajoki II-PSB 2-5 (1-2,0-1,1-2)

Tehot:
Ville Johansson 3+0
Juha Heikkilä 1+1
Matias Metsäpelto 1+0
Tuomas Malmi 0+1
Jari Kylkisalo 0+1
Matti Mäki-Fossi 0+1
Eetu Kyrönlahti 0+1

NAISILLE NIUKAT TAPPIOT 3. DIV. SARJA AVAUKSESTA

PSB Lapua- PaSu 1-3
Maali: Emilia Romppainen (Heidi Suokko)

SB Vaasa- PSB Lapua 3-2
Maalit: Marianne Välkkilä (Satu Suokko)
Jasmiina Kattelus (Sohvi Koivuluoma)

--