Salibandyn C-tytöille avausvoitto

Salibandyn C-tytöt turnauksessa Töysässä, josta tuomisina voitto ja tappio.
Ensin vastassa oli harjoitupelistä tuttu PaSu, joka pelasi kotiyleisönsä edessä. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa reilut viisi minuuttia, kunnes Pinja rikkoi kuparisen Emmin syötöstä ja siitä reilut kymmenen sekuntia niin Seria antoi nappisyötön maalin edessä Pihlalle joka siirsi lukemiksi 0-2. Ensimmäiseen erään PaSu pääsi vielä kaventamaan tilanteeksi 1-2.
Toista erää pelattiin kolmisen minuuttia, niin Alina lisäsi maalin edestä tilanteeksi 1-3 joukkueen parhaana palkitun Kristan syötöstä. Erässä nähtiin vielä vastustajalta yksi maali ja kolmanteen erään lähdettiin kutkuttavasta 2-3 tilanteesta.
Kolmannessa erässä ei nähty kun yksi maali, josta vastasi Emmi, Neea J:n syötöstä ja kauden ensimmäinen voitto lukemin 2-4 oli totta.
Voiton viimeisenä lukkona maalilla hääri Wiktoria 17 torjunnallaan.
Ponnistuksen tehoista vastasivat Emmi Lehtonen 1+1, Pinja Nevanranta 1+0, Pihla Vaissi 1+0, Alina Rajala 1+0, Neea Juntunen 0+1, Seria Kontio 0+1 ja Krista Kontio 0+1.

Toinen peli olikin sitte lohkon ennakosuosikki FBC Remixiä vastaan. Peliin lähdettäessä tiedettiin että kaikkien pitää onnistua jos meinataan pelata koko peli ja maalintekoon tarvitaan todellinen tasonnosto.
Kuuden minuutin kohdalla vastustaja siirtyi 0-2 johtoon, mutta sitten ajassa 14.39 joukkueen parhaana palkittu meidän oma taskuraketti Seria riisti keskialueella pallon, jätti vastustajan pakit hetkessä jälkeen ja sijoitti pallon tarkalla rannevedolla ohi vastustajan veskarin ja tilanteeksi 2-1.
Puolustustaistelu jatkui kunnes ajassa 35,11 Neea J latasi Lapuan toisen maalin kaventaen tilanteeksi 5-2. Remix teki vielä kolme maalia ja voitti ottelun lukemin 8-2.
Jenni teki maalilla 11 torjunnallaan sen mitä pystyi, mutta vastustajan syötöt napsuivat hyvin kohdalleen ja maalit tehtiin pääsääntöisesti muutaman metrin säteellä maalista. Joukkue nosti hyvin tasoaan ensimmäisestä turnauksesta ja nyt taisteltiin palloista ja voitettiin niitä.
Ponnistuksen tehoista vastasivat Seria Kontio 1+0 ja Neea Juntunen 1+0.

Seuraava turnaus pelataan Lapuan urheilutalolla 17.11.

--