Salibandyn D-, B- tytöt ja miehet kaukalossa

PSB Lapua Pietarsaaressa, Nurmossa ja Ilmajoella.Salibandyn D-tytöt Pietarsaaren turnauksessa 21.11.

PSB Lapuan D-tytöt  kävivät vierailulla Pietarsaaressa. Avausottelussaan Lapualaiset kohtasivat isäntäjoukkueen Jeppiksen. PSB hallitsi ottelua alusta loppuun saakka ja ottelusta irtosi maukas 7-2 vierasvoitto. Ottelun parhaana palkittiin joukkueen maalivahti Aino-Maria Suvanto.

Toisessa ottelussa PSB Lapua kohtasi Kälviäläisen KäTan. Lapualaiset mättivät maaleja tasaisesti ja ottivat varman 8-4 voiton hienolla peliesityksellä. Lapulaiset pelasivat turnauksen vain 3 puolustajalla, mutta se ei näkynyt kentällä. Ottelun parhaana palkittiin Jessica Murtokangas.

Turnauksen maalit kirjattiin: Nea Mäenpää 6, Laura Matilainen 4, Krista Kontio 2, Pihla Vaissi 1, Emmi Lehtonen 1, Jessica Murtokangas 1.

Lapualaiset johtavat sarjaa tasapistein Uudenkaarlepyyn Blue Foxin kanssa.
Juuso

B-tytöt Nurmon Qmax areenassa: PSB Lapua – SB Vaasa 1-9, tehot: Riikka Metsäpelto 1+0 ja Jutta Aho 0+1. SPV – PSB Lapua 6-0.
Miehet Sarjakärkeen

Eilen Ilmajoella jatkui PSB:n 5.divaritaival. Joukkue lähti kolmanteen turnaukseen voittamattomana, ilman pistemenetyksiä. Ja on sitä edelleen. Pallo ja pelaajat liikkuivat hyvin ja joukkue sai onnistumisia laajalla rintamalla ja viisikkopuolustus toimi, maalivahtipelistä kertoo vastustajan maalimäärät. Myös uudet PSB-pelaajat Juha Rajala, Juha Heikkilä ja Jari Kylkisalo hoitivat tonttinsa vähintään kiitettävästi.

Ensimmäinen peli oli PaSu II:sta vastaan jonka PSB möyhensi näytöstyyliin. Välillä joukkueen syöttövariaatiot oli kaunista katseltavaa ja ne tuottivatkin komeita osumia. Lasse Saunamäki karisutti 5.divari-apinan selästä viiteen kertaan ja oli ottelun hahmo voittaen pallon kanssa lähes jokaisen kaksinkamppailun. Tulitukea Lasselle toi Tuukkaa paikannut Juha Rajala ja kapteeni Latvala.
PSB-PaSu II 11-2
Tehot:
Lasse Saunamäki 5+1
Jukka Latvala 1+2
Juha Rajala 1+2
Tuomas Malmi 1+1
Eetu Kyrönlahti 1+0
Juha Heikkilä 1+0
Matias Metsäpelto 1+0
Juha Viita 0+1
Ristomatti Soramo 0+1
Ville Johansson 0+1
Jäähyt:
Miika Suokko 4min
Tuomas Malmi 2min

Toisessa pelissä vastaan asettui turnauksen kotijoukkue ISB III jonka toinen lapualaisjoukkue oli jo päiväpelissä kaatanut. Nyt vastassa oli astetta taitavampi joukkue. PSB hallitsi ottelua täysin ja takoi ekaan erään lukemat 0-3, lisämaaleihin paikkoja oli runsaasti mutta rimat ja tolpat kilaji ja pallot kimpoili raudoista sivuun. Perusvahva esitys, parannettavaa jäi reilusti.
ISB III-PSB 1-4
Tehot:
Tuomas Malmi 1+1
Hermanni Huhtamäki 1+0
Teemu Vainio 1+0
Juha Heikkilä 1+0
Jari Kylkisalo 0+1
Eetu Kyrönlahti 0+1
Matias Metsäpelto 0+1

Pelit jatkuu PSB Lapuan kotiturnauksella 20.12 ja silloin luvassa yksi kauden kovimmista peleistä SBS Lapuaa vastaan!

 

--