Salibandyn paikallisderbystä tappio

PSB Lapua isännöi ensimmäisen kotiturnauksen 5.divarissa. Tuloksena kaksi pistettä, voitto ja tappio. Sarjan kärkipaikka pysyi vielä tappiosta huolimatta PSB:llä. Nyt 14 pistettä kahdeksasta ottelusta haalinut Konnat ja PSB jakaa sarjan piikki paikkaa, kolmantena niskaan hengittää voittoputkessa porskuttava SBS Lapua 10 pistettä.

Ensimmäisessä ottelussa ratkottiin Lapuanherruus ja se on tällä hetkellä SBS Lapuan hallussa. Tiukan ja vähä maalisen ottelun voitti lopulta parempi joukkue lukemin 1-3 (0-1,0-0,1-2). SBS Lapua käytti voittoon PSB:lle tunnettuja aseita hyvää viisikkopuolustusta ja uhrautumista laukauksien eteen. PSB:n laukaukset kilpistyi joko blokkiin tai hyvän pelin pelanneen SBS-vahdin logoon. YV oli tehotonta vaikka sitä tarjottiin 4 kertaa. Viimeisen SBS teki tyhjiin. SBS oli tänään parempi monella osa-alueella ja sillä sipuli.

PSB Lapua-SBS Lapua 1-3

Tehot:
Teemu Vainio 1+0
Juha Rajala 0+1

Jäähyt:
Tuukka Ylihärsilä 2min
Jukka Latvala 2min

Toinen ottelu oli KuRyä vastaan, se oli puoliväliin asti tasaista taistelua mutta sen jälkeen alkoi lapualaiset hallita ja laittamaan palloa pömpeliin. Pallo kulki hyvin ja paikkoja saatiin luotua, tolpatkin oli vastustajan puolella muutamaan otteeseen. Ottelu päättyi lopulta 2-7(1-2,0-2,1-3) PSB:n hyväksi. Tuukka Ylihärsilä nakutti hattutempun laittaen pallon kolme kertaa samasta paikasta oikeaan yläkulmaan hyvistä syötöistä.

KuRy-PSB Lapua 2-7

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 3+0
Lasse Saunamäki 1+2
Teemu Vainio 1+1
Juha Heikkilä 1+0
Jukka Latvala 1+0
Jari Kylkisalo 0+1
Juha Viita 0+1

Jäähyt:
Tuomas Malmi 2min
Juha Viita 2min
Joukkuerangaistus (Anssi Ojutkangas) 2min

PSB Lapua kiittää kaikkia onnistuneesta turnauksesta. Sekä erityiskiitos SBS Lapuan muutamalle pelaajalle avustuksesta ja opetuksesta toimitsijan tehtävissä.

Seuraava turnaus Qmaxissa 16.1.2015

DSC_0968DSC_0974DSC_0975DSC_0977

--