Sami Mäkelä in memoriam

Hyvä mies on poissa.    Opin tuntemaan Sami Mäkelän vuonna 2015, kun hän liittyi seuraamme Lapuan Ponnistukseen. Sami oli harrastanut voimailua ja etenkin penkkipunnerrusta monia vuosia Kuortaneen Urheiluopistolla. Hän asui Kuortaneella, jossa kävi myös töissä vanhusten palvelutalossa hoitajana. Sami oli pidetty työtekijä.

Sami muutti Lapualle 2015 töiden perään ja liittyi Lapuan Ponnistuksen riveihin. Sami oli kova treenaaja, kävi salilla kolistelemassa rautoja säännöllisesti ” itseään säästelemättä”, niinkuin hänellä oli tapana sanoa. Pääsimme edustamaan Samin kanssa Suomea Etelä-Afrikkaan viime vuonna. Se oli mieleenpainuva kokemus molemmille. Hyviä muistoja jäi, saimmehan me Samin kanssa molemmat tuoda Lapualle kisoista hopeiset MM-mitalit.

Muistan hyvin viimeisen yhteisen jutustelutuokion meidän kotisohvalla kolme viikkoa sitten. Suunniteltiin tulevaa MM-kisamatkaa Amerikkaan ja Sami jutteli avomesti tulevaisuudestaan. Puhuimme, ettei MM-kisamatkoja joka vuosi kohdalle osu. Samilla oli tietenkin haaveena löytää avopuoliso, jonka kanssa perustaa perhe. En voi vieläkään uskoa että Meidän Sami on poissa. Kaikkea hyvää Sami sinulle sinne pilven reunalle. Lepää rauhassa !

Lapuan Ponnistuksen, voimailujaoston ja voimailijoiden puolesta.

Tomi Halmesmäki
Samin ystävä ja treenikaveri

 

R.I.P. SAMI MÄKELÄ  4.4.1973-27.2.2017

Anna lumen sataa surusi ylle – aurinko sulattaa ne molemmat.

 

--