SARJA-AVAUKSESTA TAPPIO

Jalkapallon Nelosen sarja-avauksessa  tuli vierastappio Tappio tuli maalein 4-0 (3-0) Sisu-Palloa vastaan. Jouppilan tekonurmella pelatussa ottelussa kotijoukkue Sisu-Pallo oli parempi ja pelaavampi joukkue. Kotijoukkue teki avausmaalinsa jo 4 minuutin pelin jälkeen, maali merkittiin omaksi maaliksi. Vain neljä minuuttia avausmaalista Sisu-Pallon Juuso Koskela teki 2-0 lukeman. Ponnistus toimitti pallon kertaallen seinäjokisten maaliin, mutta tilanne liputettiin paitsioksi. Kotijoukkueen Juuso Koskelan toinen osuma syntyi ottelun 16 minuutilla, tilanne jo 3-0.

Ponnistuksella oli muutama paikka tehdä maali, mutta viimeistely oli heikkoa. Minutti enne taukoa joukkue pelasi alaspäin maalivahdilleen puolihuolimattomasti omassa päässä ja Sisu-Pallon pelaaja haistoi tilanteen. Maalivahti Jarkko Orava tuli tilanteeseen hiukan myöhässä ja kaatoi Sisu-Pallon hyökääjän rangaistusalueen rajalle. Orava ulos suoralla punaisella ja maaliin Jussi Takala.

Toisella puoliajalla vajaalla pelannut joukkue teki pari vaihtoa ja erityisesti Tuomas Linjamäen tulo kentälle tasoitti hieman kenttätapahtumia. Maalilla Takala oli mies paikallaan ja pelasti tukun maalipaikkoja. Viime kaudella lapualaisten  paidassa pelannut Jari-Pekka “Jape” Luoma viimeisteli loppulukemat 4-0 ottelun 69 minuutilla.

Ponnistuksen seuraava peli pelataan perjantaina 9.5. klo 19.00 liuhtarin hiekalla ja vastaan juoksee Kaskö IK.

--