SC Riverball kaatui futsalin kotiottelussa

Futsal Ykkösen kotiottelussa makea 5-2 voitto Ponnistukselle.Lauantaina pelattu Futsal Ykkösen sarjakierros toi kotijoukkue Ponnistukselle makoisan voiton ja täydet 3 pistettä . Joensuun SC Riverball kaatui maalein 5-2 (1-1). Ponnistus on saanut nyt viimein kasaan lähes parhaan ryhmänsä.Viime viikonloppuna ensi debyytin Futsal Ykkösessä tekivät nuoret Janne Kalliokoski ja Waltteri Vilppola, tänään Topias Mäki.

Kotijoukkue aloitti ottelun Jussi Laapion salamamaalilla kun ottelua oli pelattu vain 28 sekuntia,syötön maaliin tarjoili Tuomas Linjamäki ja tilanne 1-0. Kotijoukkueella oli useita  paikkoja avausjaksolla tehdä lisämaaleja siinä kuitenkaan onnistumatta. Pari minuuttia ennen taukoa vierasjoukkueen Juha Ihalainen tasoitti harmittavasti ottelun tilanteeksi 1-1, joka oli myös taukotulos.

Toisella puoliajalla Ponnistus tehtaili maaleja tasaisesti. Ajassa 23 min Miika Korpela (Jussi Laapio) 2-1, 28 min. Juuso Tuomaala (Miika Korpela) 3-1, 34 min. Miika Korpela ( Jussi Laapio) 4-1 ja 5-1  36 min. Tuomas Linjamäki (Jussi Laapio). SC Riverbalin Sammy Pylkki teki vierasjoukkueelle vielä 5-2 kavennuksen pari minuuttia ennen täyttä aikaa. Ottelun näkyvimmät olivat Jussi Laapio 1+3, Miika Korpela 2+1 sekä maalilla useita loisto- torjuntoja suorittanut Ville Tuomaala. Ottelun pelaajina palkittiin vieraiden Olli-Pekka Muttonen ja Ponnistuksen Jussi Laapio.

– Meillä oli ensimmäisellä jaksolla paikkoja tehdä useampi maali, siinä kuitenkaan onnistumatta. Onneksi toisella jaksolla ratkaistiin peli, kommentoi tyytyväinen pelaaja-valmentaja Kari Winter.

Ensi viikonloppuna joukkueella on tuplaottelut ja niistä molemmista otteluista joukkue lähtee hakemaan täysiä pisteitä sillä voitontahto ja itseluottamus ovat kunnossa.

Lauantaina 24.10 kohdataan vierasottelussa Hyvinkäällä PS Villa ja kotona sunnuntaina 25.10  klo 16.00 MuSaFutsal Porista.

Jussi Laapio ja Miika Korpela (nro 10).

Jussi Laapio ja Miika Korpela (nro 10).

DSC_0664

--