SEURAAN UUSI JAOSTO

Lapuan Ponnistus valitsi syyskokouksessa.  Välipuiston kerhohuoneella valittiin seuralle uusi hallitus sekä uudet jaostot vuodelle 2017 sekä perustettiin uutena jaostona nuorisojaosto.

Ponnistusta vuodesta 1996 puheenjohtajana toiminut Ari Tuurinmäki on tyytyväinen. Seurassa on toimintaa kesäsin ja talvisin ja se näkyy kentillä ja halleilla sekä paikallislehdessä.
– Meidän SM-tasoiset voimailijat näkyvät valtakunnallisestikin. Seuratoimijaksi on tullut myös ilahduttavan paljon nuoria. Jaostot toimivat hyvin ja itsenäisesti.  Seurassa on myös monia ns. harrasteryhmiä nuorille ja aikuisille, joista Tuurinmäki on iloinen.

Ponnistuksen puheenjohtajana jatkaa Ari Tuurinmäki, uudeksi varapuheenjohtajaksi syyskokous valitsi Tomi Halmesmäen, sihteeriksi Esa Ahon ja taloudenhoitajana jatkaa Tiina Keskinen. Hallituksen muut jäsenet ovat Pekka Kivisaari, Anneli Konttila, Pekka Mäntynen ja Tuomas Nevanranta.

Toiminnantarkastajina jatkavat Aulis Rappe ja Tommi Ilkka.

Jalkapallojaosto pyörittää toimintaa ympäri vuoden, kesällä jalkapalloa ja talvisin futsalia. Ponnistus tekee yhteistyötä Virkiän ja Kanun kanssa. Jaosto: Veli-Matti Prinkkilä, Ari Tuurinmäki, Pekka Mäntynen, Janne Kangasluoma, Seppo Pirttinen, Hannu Haapa-aho, Jouko Ylinen, Markku Mäenpää, Valtteri Kylkisalo, Samuli Tuurinmäki, Matias Tuurinmäki, Mika Huhta, Joona Vuorinen ja Ville Laurila.

Kuntojaosto pyrittää kuntoliikuntatoimintaa sekä järjestää erilaisia tapahtumia ja retkiä seuralaisille ja kaikille lapualaisille. Jaosto: Pentti Korhonen, Petri Auvinen, Rauno Palovuori, Kari Kujanpää, Esko Alatalo ja Ari Johansson.

Lentopallossa kuntolentopalloryhmät niin naisille kuin miehille. Lisäksi jaosto järjestää keväisin perinteisen lentopallon puulaakisarjan. Jaosto: Tiina Keskinen, Anne-Mari Kangas, Piia Saarenpää, Merja Koivuniemi, Mari Vaara, Mari Ruuhela, Anneli Korpela ja Tiina Muilu.

Naisjaosto huolehtii erilaisten seuran tilaisuuksien järjestelyistä ja kahvituksista. Jaosto: Anneli Konttila, Marika Halmesmäki, Marja-Elina Kivisaari, Satu Aho, Tanja Hietamäki ja Leena Metsäpelto.

Nuorisojaosto totuttaa nuoria urheiluseuran toimintaan, kouluttaa toimitsijoita sekä järjestää nuorten tapahtumia yhdessä muiden jasotojen ja seuran hallituksen kanssa. Jaosto: Valtteri Kylkisalo, Jutta Aho, Milla Kattelus, Laura Tuurinmäki, Senni Lamminsivu, Veeti Mäenpää ja Roni Reinikainen.

Salibandyjaosto tekee voimakasta juniorityötä lajin parissa ollen alueen suurimpia tyttösalibandyseuroja. Sarjoissa pelaavat niin naiset kuin miehet sekä tyttö joukueet. Lisäksi muutamia ns. harrasteryhmiä. Jaosto: Esa Aho, Tuomas Nevanranta, Mira Soininen, Kirsi Tenolahti, Heidi Suokko, Lassi Taipale ja Valtteri Kylkisalo.

Veteraanijaosto järjestää toimintaa seuran veteraaneille ja osallistuu sisarjärjestöjen toimintaan ja tapahtumiin. Jaosto: Jussi Paavola, Pekka Mäntynen, Osmo Saarela, Kalevi Karikallio, Juhani Huhtala, Esa Huhtamäki, Juhani Saarimaa ja Paavo Yli-Paavola.

Voimailu on kasvanut seuran menestyksekäimmäki lajiksi. Saavutuksia mm. maajoukkue-edustuksia sekä arvokisamitaleja ja useita SM-mitaleja. Jaosto: Tomi Halmesmäki, Janne Halmesmäki, Jaakko Mäntynen ja Antti Yli-Rantala.

 

--