Seuran keilatapahtumassa keilat kaatuivat

Keilailu on liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikille. Keilailun harrastamisessa on useita tasoja, joista jokainen voi löytää oman tapansa harrastaa lajia. Keilailun aloittaminen on helppoa. Keilailu kehittää mm. lihaskuntoa, koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Kilpaurheiluna keilailu on hyvin vaativa laji, joka vaatii säännöllistä harjoittelua eikä keilaaja koskaan ole täydellinen.

Ponnistus järjesti viikonloppuna leikkimielisen virkistystapahtuman seuran toimijoille. Tapahtumassa oli joukkueet keilaryhmästä, veteraaneista, kunto-, lentopallo-, salibandy-, jalkapallo- ja voimailujaostosta sekä seuran hallituksesta, yhteensä paikalla oli nelisenkymmentä keilaajaa. Downtown Bowling keilahallissa nähtiin kaatoja niin voimanoston nuorten  maailmanmestarilta kuin lentopallonaisilta. Vaikkakin tapahtumassa ei sijoituksista keilattu, osoittivat seuran keilaajat, että harjoitus tekee mestarin ja kaatoivat keiloja muita paremmin.

Tapahtuma sai hienon vastaanoton, joten loppukesästä on suunnitelmissa järjestää uusi tapahtuma seuran liikkujille.DSC_0148DSC_0180

 

 

--