SM Penkin (RAW) ennakkoasetelmia

Olympialaiset loppuvat, mutta valmistautuminen Penkin (RAW) SM-kisoihin jatkuu. Kisa käydään 18-19.8.2012 Äänekoskella. Kisoihin on ilmoittautunut noin 260 nostajaa. Kisa on Suomen Voimanostoliiton alainen.

LaPo:n voimailujaosto lähtee saalistamaan 3 juniorin 2 miehen voimin SM-mitaleita. Länsi-Suomen mestaruus kisat lupailivat hyvää, mutta riittääkö voima ja henkinen puoli SM-kisoissa?
Menestystä on tälle vuodelle tullut jo juniorien parista.
Jussi Ala-Kortesmaa:  SM Voimanosto (RAW) 3.
Tuomas Hautala: SM Voimanosto (RAW) 1.
Eero Mäki: SM Voimanosto 1. , SM Voimanosto (RAW) 1. , PM Voimanosto Norja 1.

Joukkuekisasta
Tomi Halmesmäki: SVRY toistovoiman joukkue SM-kilpailu 3.

Nyt on ensimmäinen tilaisuus tänä vuonna LaPo:n ansaita aikuisten henkilökohtaisia SM-mitalia. Sillä aikuisten edustusta SM penkin, voimanoston ja RAW voimanoston kisoissa LaPo:lla ei ollut.

Penkin (RAW) SM-kisa on Halmesmäen veljesten vuoden 2012 henkilökohtainen SM-kisa avaus eli SM-kisa 1/3. Kaksi muuta SM-kisaa ovat SVRY:n voimapunnerruksen toisto ja maksimi.

Uskon vahvasti siihen, että seuran hyvä menestys jatkuu!

Itse kisaan…
Tässä on vain ennakkomietteitä kisasta, itse kisassa mitalit vasta jaetaan 😉

Juniorit, kilpailu klo 12:30, lauantaina.

Aapo Ylä-Autio M17 74kg
Aapon ensimmäisestä SM-kisasta tulee varmasti jännä ja tasainen. Nuori mies saa olla tyytyväinen, kun tekee tuloksen!  Yltäessään samaan tasoon kuin Länsi-Suomen mestaruus kisoissa tai parempaan on mitali kampailussa varmasti mukana.

Eero Mäki M20 74kg
Eero lähtee puolustamaan Suomen mestaruutta. Tavoitteena parempi tulos kuin viime vuoden Penkin (RAW) SM-kisassa  ja tupla Suomen mestaruus.
Video viime vuoden SM-kisoista 

Jussi Ala-Kortesmaa M20 83kg
Jussin sarja on tasainen ja kilpailusta tulee varmasti tiukka. Jussin yltäessä keväiseen tulostasoonsa on mitali käsinkosketeltavissa. Suuressa merkityksessä varmasti on kuka on treenannut kesällä ja kuka ei, sillä Jussin sarjassa tulokset on tehty pääasiassa ennen huhtikuuta.

Miehet, kilpailu klo 15:00, sunnuntaina.

Tomi Halmesmäki M 66kg
Tomi otti viime vuodelta SM-hopeaa, joten uskoisin miehen haluavan kirkastaa mitalinsa väriä. 66 sarjassa on tänä vuonna enemmän kilpailijoita kuin 2011, joten uskaltaisin väittää että tulostasokin nousee viime vuodesta. Uskon kuitenkin Tomin voittoon! Mitali kuin mitali on se kova suoritus, kakkukahvien arvoista!

Janne Halmesmäki M 93kg
Jannen sarja on sarjan M 105kg ohella kilpailijamäärältään suurimpia. Taso on kova, mutta niin on Jannekin. Yltäessään puhtaasti samoihin rautoihin kuin Pietarsaaressa on mies varmasti tyytyväinen. Tuloksista katsottuna mitaleille on mahdollisuus, mutta yltäessään 8 parhaan joukkoon on sekin kova suoritus! Voimaa on!!! Mielestäni kisojen mielenkiintoisin ja kovin sarja tällä kertaa. Näin ennakkoon katsottuna.

Onnea jokaiselle LaPo:n voimailijalle! 
TERVETULOA KANNUSTAMAAN!

Osanottajalista

Punnitusjärjestys/Aikataulut

-Väiski

--