Futsal Ykkösen sarjapaikka varma – Sunnuntaina kohdatiin Ruutupaidat

Futsaledustus piinasi Ruutupaitoja, tulos 3-4.

Sunnuntaisen Futsal Ykkösen ottelussa Lapuan Ponnistuksen joukkue piinasi sarjaa johtavaa vaasalaista Ruutupaitoja aivan loppumetreille asti. Kauden viimeinen kotiottelu päättyi siis vieraiden 3-4 (1-4) voittoon.

Ottelun alku oli tarkaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Vähitellen vieraat ottivat kentän hallinnan ja iskivät peräti kolme maalia reilun kahden minuutin sisään, 06:14 Darian Kretevski 0-1, sitten 07:02 Ludwid Siegfrids 0-2 ja kolmas maali pelikellon näyttäessä 07:42 Pekka Liukkonen 0-3. Ponnistuksen Miika Korpela kavensi 1-3 ajassa 10:41 ja toi kotijoukkueen vielä peliin mukaan. Puolustuksen virheestä harmittavasti kuusi sekuntia ennen taukoa Ruutupaitojen Mika Tuuri laukoi taukolukemat 1-4.

Toisella jaksolla kentälle tuli hyvin latautunut kotijoukkue, jolla oli useita maalipaikkoja jakson alussa.Ponnistus ottikin lievän hallinann pelistä ja kavennuksen 2-4 teki Jussi Laapio Korpelan syötöstä ajassa 31:52. Maalin jälkeen joukkue hallitsi kenttätapahtumia ja Ruutupaitojen paras vire oli jäänyt pukukoppiin. Lopussa kotijoukkue otti aikalisän jälkeen lentävän maalivahdin käyttöön ja se tuotti tulosta kun ajassa 39:03  Kari Winter teki loppulukemat 3-4 Korpelan syötöstä.

Parhaan pelaajan palkinnon saivat vieraiden maalivahti Simon Björklund ja kotijoukkueen Jussi Laapio. Ponnistuksella on jäljellä vielä kaksi vierasottelua PJK:ta ja Pori Futsalia vastaan.Sarjapaikkakin on varmistunut mukavasti  jo ennen kauden viimeisiä otteluita.

 

 

 

 

 

 

--