TEATTERIESITYS: SOPUSOINTU LA 9.5.

Nyt TULliainen urheiluväki ja muu järjestöväki kohtaavat la 9.5. klo 19.00 alkavassa Sopusointu- näytelmässä Seinäjoen kaupunginteatterissa. Näytelmä on koskettava pohjalaishenkinen tarina kansalaissodan tuiskeesta pohjanmaalla.

Liput 15€ + väliaikatarjoilu.

PAIKKOJA VIELÄ MUUTAMIA, VARAA ENNEN 29.4,  Ari 040 8494593. Mikäli lähtiöitä riittävästi mennään linja-autolla.
LAITAHAN SANAA KIERÄMÄÄN!!!

LÄHTÖ TEATTERIIN LINJA-AUTOLLA LA 9.4. KLO 18.00 RITAMÄEN LAVALTA.

Ylikankaan terävä jännitysnäytelmä Etelä-Pohjanmaan tapahtumista v. 1918 ( perustuu tositapahtumiin!) Kesto n. 2h 30min.

Sopusointu näytelmä sijoittuu Ylihärmään ja Seinäjoelle. Näytelmän keskushenkilönä on suorasanainen sodanvastustaja Matti E. Takala, joka ei suostu valitsemaan puolta sodassa. Ehdottomuudessaan han saa osakseen paljon ihailua, mutta myös vihamiehiä. Valkoisten voiton varmistuessa Takala joutuu valkoisen terrorin kohteeksi. Asialla on sukulaismiehet, joilla on tullut mitta täyteen Takalan kovista puheista. Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan. Takalasta halutaan päästä eroon. Puhdistukset ovat käynnissä. Takalan perhe elää valon ja varjon rajalla. Kuolemanvaara on käsin kosketeltavissa.

Sopusontu on samalla sekä huima selvytymistarina, että koskettava näytelmä perheestä, kasvatuksesta ja kunniasta. Ylpeydessä kasvaa siemen. Takalaa koetellaan, mutta tässä koettelemuksessa on avain suureen muutokseen, kasvuun ihmisenä kohti rakkautta.

--