Teuvan turnauksesta piste

Salibandymiehille vihdoin pisteTeuvan miesten IV-turnaus on nyt taputeltu, pisteitä kotiin raavittiin altavastaavina 1kpl. Se tuli tasapelistä kotijoukkue Teuvan Rivakkaa vastaan, sarjassa vielä voittamaton PaSu tyylittelli PSB:stä murska voiton. Tällä hetkellä PSB on toisen karsijan paikalla kolmanneksi viimeisenä, mutta ottelut samoista sijoista kamppailevien kesken on vielä edessä.

PaSua vastaan peli alkoi tasaisesti ja sitä se olikin yhden erän verran, toki töysäläiset piti pallonhallinnan itsellään ja loi paikkoja mutta Aapo maalilla piti pelin tasaisena. 0-1 tappio asemasta mentiin toiseen erään. Heti erän alussa Tuukka tasoitti ottelun tilanteeseen 1-1, valitettavasti siitä alkoi PSB:n musta hetki ja pasulaiset rankaisi kolmessa minuutissa 5 maalia. Siinä vaiheessa lapualaisten maalivahdille riitti, Puska hyppäsi luukulle. Epäonnea oli myös tällä veskarilla, heittäessä PaSun 11.maalin omaan maaliin avaussyötön sijaan, vahingossa tietenkin. PaSun voiton avaimet oli hyvät ja nopeat syötöt sekä loistavat laukaukset, voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

PSB-PaSu 2-11

Tehot:
Tuukka Ylihärsilä 1+0
Eetu Kyrönlahti 1+0
Jukka Latvala 0+1
Matti Mäki-Fossi 0+1

Jäähyt:
Teemu Ylihärsilä 2+10min
Tuukka Ylihärsilä 2min

Toinen matsi oli kotijoukkue TeRiä vastaan. Peliin lähdettiin paremmin mukaan, TeRi ehkä oli hieman pallollisempi mutta aika tasaisesti väännettiin. PSB pystyi aktiivisella karvaus pelillä luoda vastustajan pakeille ongelmia pelin avaamisessa. Kotijoukkue meni kuitenkin 1-0 johtoon, sitten lapualaiset tuli rinnalle ja ohi. 1-3 oli tilanne ja erä pelaamatta. Suurempaankin johtoon oli mahdollisuudet mutta avopaikkoja sössittiin ja parit rimat. Viimeisessä erässä hieman tyhmäiltiin ottamalla pari jäähyä hyökkäyspäässä, johto menetettiin ja oltiin jälleen perässä maalilla. Myös rankkari vedettiin mutta ylärimaan. Eetu Kyrönlahti kuitenkin painoi ottelun toisen maalinsa tasoittaen 4-4 tilanteeseen. 34sek ennen loppua PSB otti vielä jäähyn väärästä vaihdosta ja Aapo joutui ottamaan vielä yhden ison torjunnan maalin eteen unohtuneen pelaajan yrityksestä. Mainitaan vielä että myös Aapo Välimäki pääsi pisteille maalivahtina syöttäen yhden maalin vastustajan päähän. Tärkeä piste mutta voittoonkin olisi ollut hyvä sauma.

TeRi-PSB 4-4

Tehot:
Ville Johansson 1+2
Eetu Kyrönlahti 2+0
Jukka Latvala 1+0
Lasse Saunamäki 0+1
Aapo Välimäki 0+1

Jäähyt:
Tuomas Malmi 2min
Ville Johansson 2min
Matti Mäki-Fossi 2min
Joukkuerangaistus 2min

Seuraava turnaus on kotiturnaus Lapuan urheilutalolla 28.1. Sielä vastassa sarjan ykkönen Konnat sekä Sisu.

--