Toistovoima/maksimivoimapunnerrus kilpailut 19.5

Tervetuloa seuraamaan lauantaina 19.5.  klo 12.00 SVRY:N avoimia toistovoimapunnerrus ja maksimivoimapunnerrus SM-karsintoja Lapuan Kuntopisteelle!  Toivottavasti saadaan paikalle paljon kannustavia ihmisiä!
Järjestää Ponnistus/voimailujaosto

Vuoden 2011 SVRY:n toistokisa Lapualla!

Lapuan kisassa nostaa 7 lapualaista, joista 6 on voimailujaoston omia “poikia”. 

LaPo:N pojat

Aapo Ylä-Autio -96, juniorit alle-17v 70kg, nostaa maksimissa ja toistossa. 
-Tämä on Aapon ensimmäinen kisa, joten iso hatun nosto nuorelle miehelle rohkeudesta tulla kilpailemaan! Toivottavasti tämä rohkaisisi myös muita kylän nuoria poikia tulemaan saleilta kilpailulavoille! Onnea Aapolle ensimmäiseen kisaansa.

Jussi Ala-Kortesmaa -94, juniorit alle-20v 100kg, nostaa toistossa.
-Jussi on ottanut pienen massakuurin päälle ja kilpailee sarjassa 100kg. Jari Takalalla on ollut noin vuoden verran hallussa Suomen ennätys 12 toistollaan, mutta onko enään lauantain jälkeen? Lauantaina näemme mitä mieltä Jussi tähän on! Onnea Jussille kisaan!

Anssi Mäkelä -89, Miehet 80kg, nostaa toistossa.
Lauantaina Anssi astelee elämänsä ensimmäistä kertaa kilpalavalle. On hienoa, että Lapualta löytyy myös treenajia, jotka uskaltavat aloittaa kilpailemisen aikuisiälläkin! Onnea Anssille ensimmäiseen kisaansa!

Janne Halmesmäki -77, Miehet 90kg, nostaa maksimissa ja toistossa.
Jannen sarja on Lauantain kisojen kilpailija rikkain sarja! Joten näemme varmasti jännittävän ja tiukan nostokisan! Onnea Jannelle kisaan!

Tomi Halmesmäki -76, Miehet 65kg, nostaa maksimissa ja toistossa.
Tomi otti tänä vuonna jo toistovoiman joukkue SM-pronssia. Toistokunto todettiin raudan kovaksi! Nyt nähdään myös kuinka maksimirauta liikkuu, vaikka treenit eivät siihen ole vielä tänä vuonna keskittyneet! Onnea Tomille kisaan!

Eero Mäki -92, juniorit alle-20v 70kg, nostaa maksimissa ja toistossa.
Eero on vetänyt painoa alas, jotta pääsisi kokeilemaan riittääkö voimat rikkomaan Harri Miettisen nimissä olevaa maksimin Suomen ennätystä. Eerolla on tarkoituksenaan myös parantaa omissa nimissä olevaa toiston Suomen ennätystä. Lauantaina kuitenkin nähdään onko Eeron voimat menneet laihdutettujen kilojen myötä, noin 7kg.

Lapualta, ei voimailujaoston jäsen.

Ville Takala -93, juniorit alle-20v 80kg, nostaa toistossa.
Villekin tulee ensimmäistä kertaa elämässään kokeilemaan nostamista kilpailulavalla! Toivotaan, että Ville saa pysyvän kipinän kilpailemisesta ja näemme häntä kisoissa myös jatkossa, sillä nuorella miehellä on varmasti hieno tulevaisuus lajin parissa! Onnea Villelle ensimmäiseen kisaansa!

Toivottavasti myös muutkin lapualaiset treenaajat innostuisivat ja rohkenisivat tulla kokeilemaan kilpailemista, sillä saleilta löytyy kyllä vahvoja treenaajia, joten puheiden aika on ohi ja on aika nousta lavalle!
Toivotan kaikki uudet nostajat tervetulleeksi voimailujaostoon ja voimailun pariin!

-Väiski

--