Tomi ja Eero Tampereella RAW-kisassa

25.2 Tampereella järjestettiin RAW-voimanoston kansallinen kilpailu.

Tomi Halmesmäki tuli Tampereelle tekemään RAW-penkkiä varten tuloksen, jotta ei tarvitse enää myöhemmin sitä tehdä. Tomi rikkoi RAW-penkin SM-rajan heittämällä ja seuraavan kerran taidamme nähdä Tomin RAW-penkin parissa SM-kisoissa. Tomin treenit keskittyvät tällä hetkellä toistovoimapunnerrukseen, mutta siitä huolimatta RAW-penkki kulki ja tulokseksi 132,5. Tomi aloittaa maksimitreenit kesällä, joten kovaa tulosta on odotettavissa loppuvuodesta!

Eero Mäen kisa kulki myös. Eero kyykkäsi 160kg, penkkasi 120kg ja maastanosti 220kg. Yhteistulokseksi uusi Suomen ennätys  500kg. Eeron maastanosto 220kg on myös Suomen ennätys. Sarjan ollessa tuttu ja turvallinen M20 74kg. Eeron ensimmäinen RAW-voimanosto kisa meni hyvin ja toivottavasti samanlainen onnistuminen tulee maaliskuussa RAW-voimanoston SM-kisoissa.

Maaliskuussa 25.3 Kankaanpäässä taistellaan nuorten RAW-voimanoston SM-mitaleista. Lapuan Ponnistusta lähtee edustamaan kolme vahvaa nuorta miestä. Tuomas Hautala M20 -120kg, Jussi Ala-Kortesmaa M20 83kg ja Eero Mäki M20 74kg. Onnea pojille maaliskuun koitokseen!

Tulokset

Videota

-EM

--