Tuomas Hautala palkittiin parhaana urheilijana

Lapuan kaupunki on palkinnut vuoden 2019 seuratoimijoita ja urheilijoita.

Ponnistuksen Tuomas Hautala valittiin Lapuan vuoden 2019 urheilijaksi. Tuomaksen lajina on voimanosto, jossa hän saavutti viime kesänä klassisen voimanoston maailmanmestaruushopeaa M105kg sarjassa Ruotsin Helsingborgissa ja teki uuden Suomen ennätuksen yhteistuloksella 840 kiloa.Lisäksi Tuomas voitti Ylitorniossa kalassisen voimanoston SM-kultaa, jossa syntyi myös Suomen ennätys 357,5 kiloa. Tuomas vei myös Jämsässä maastavedon Pure Pull-kisoissa SM-kullan ja teki samalla maailmanennätyksen hurjalla tuloksella 382,5 kiloa.

Lupaavina nuori urheilija -palkinnon saivat Tuukka Härsilä (Kobra Basket), Valtteri Louko (Virkiä), Heta Veikkola (Virkiä) sekä Veeti Mäenpää (Ponnistus).  Veetin meriitteinä olivat futsalin P17 joukkueen saavuttamat SM kulta sekä pm-kulta. Lisäksi Veeti pelasi Ponnistuksen miesten futsalin ja jalkapallon edustusjoukkueissa. Seuratomijoina palkittiin Iiro Luoma (Ponnistus), Maria Kangas (Lapuan Naisvoimistelijat), Anu Paloniemi (Virkiä), Emmi Rautakorpi (Korikobrat) ja Hannu Tuuri (Virkiä). Iiro pelaa, valmentaa ja tuomaroi jalkapallossa. Iiro pelasi myös P17-futsaljoukkueessa, joka voitti SM-kultaa ja pm-kultaa.

POP-pankin Kunnon Kuntalaisen stipenti meni Ponnistuksen Simo Lamminsivulle. Simo toimii toista vuotta seuran hallituksen sihteerinä ja oli salibandyjaostossa. Hän valmentaa Ponnistuksen salibandyn B-tyttöjä. Simo perusti vuonna 2019 Ponnistukseen vaellus- ja retkeilyjaoston, jonka puheenjohtajana hän toimii. Lamminsivu on ahkera seura-aktiivi ja talkoolainen, joka myös kuntoilee omaehtoisesti sekä seuran kuntoryhmissä.

Ponnistus onnittelee Tuomasta, Veetiä, Iiroa ja Simoa 🌹🌹🌹🌹

--