Vaasassa maalikarkelot

Futsal Kakkonen FC Sport-j – Ponnistus 14-12 (7-9).   Vaasalainen FC Sport-j ja vierasjoukkue Ponnistus järjestivät melkoiset maalijuhlat Futsal Kakkosen ottelussa. Kumpaakaan joukkuetta ei kiinnostanut puolustuspelaaminen. Ponnistus oli suurissa vaikeuksissa isokokoisten vaasalaisten kanssa pienelllä kauppaopiston kentällä.

Ponnistus johti puoliajalla vielä 7-9, mutta FC Sport-j puristi toisella jaksolla voittoon. Ponnistuksen maaleista viisi teki Miika Korpela, kaksi Niko Salo ja Tuomas Linjamäki sekä kerran Lauri Tuomaala ja Jaakko Prinkkilä. Kotijoukkueen maalit iski Petri Heiskari 4, Teemu Heiskari 2, Mikko Mäkelä 2, Jussi Nyman 2, Janne Mäkinen 2 sekä Jaakko Vähäpesola.

– Kun vastustaja pääsee vastahyökkäyksiin jatkuvasti niin taitopelaaminen ja opeteltu joukkuepelaaminen kärsii. Vastustaja onnistui maalilaukauksissa 70%, peittäminen oli alkeellisella tasolla. Myös valmennus olisi voinut onnistua taktisesti paremmin pelin jäädyttämisessä ollessamme johdossa, tiivisti pelaaja-valmentaja Tuomas Linjamäki. Maanantain kotipeliin lähdettään pelaamaan kurinalaisempaa puolustusta, tavoitteena pitää oma maali puhtaana.

Futsal Kakkosen jatkuu maanantaina 23.1. klo 20.30 kotipelillä Ponnistus – Ruutupaidat/2 (Vaasa).

Pöytäkirja 

--