Vaasasta pisteet

Jalkapalloedustus voitti Vaasassa maalein 1-4 (1-0).

Miesten Nelosessa pelaava Ponnistuksen jalkapalloedustusjoukkue kävi hakemassa  perjantai-illan ottelusta täydet kolme pistettä, kun joukkue voitti PUS:n maalein 1-4. Lapualaisten maaleista vastasivat Ville Pakkala kahdella osumalla ja kertaalleen Jaakko Prinkkilä sekä vahvasti loppukesän otteluihin kuntoutunut ja niissä hyvään vireeseen päässyt Benjamin Becsei.

Ottelun käsikirjoitus oli seuraavanlainen; Ponnistus hallitsi ottelua ja palloa pelattiin lähes yhteen päähän. Pallo kävi jo viiden minuutin kohdalla kotijoukkueen maalin ristikossa. Ponnistus vyörytti hyökkäyksiä kohti PUS:n maalia, pallot vain menivät joko yli tai ohi maalin tai kohti maalivahtia. Kotijoukkue pelasi pitkää palloa ja yhdestä harvasta hyökkäyksestä kotijoukkue onnistui maalinteossa. Ponnistus ratkaisi voiton vahvalla toisen jakson pelillä.

Kotijoukkue Palosaaren Urheilijat siirtyi 1-0 johtoon 33. minuutilla Joni Sundqvistin maalilla, joka oli myös taukotilanne. Toisen puoliajan 69. minuutilla 1-1 tasoituksen teki Benjamin Becsei; kova laukaus 20 metristä yläriman alle ja maalivahti vailla mahdollisuuksia. 1-2 maali 73. minuutilla Ville Pakkala läpiajosta sekä 1-3 maali 82. minuutilla oli Jaakko Prinkkilän käsialaa. Loppulukemat 1-4 pari minuuttia ennen loppuvihellystä viimeisteli Ville Pakkala, Jaakko Prinkkilän syötöstä ensikosketuksella ilmasta maalivahdin yli.

– Taistelun kautta voittoon. Jaksoimme tehdä töitä ja se palkittiin sitten toisella jaksolla. Ensimmäisen maalin jälkeen maalihanat sitten avautuivat ja teimme tosi hienoja maaleja, tyytyväinen maalintekijä Jaakko Prinkkilä.

Seuraava ottelu Ponnistus – Kaskö IK pelataan perjantaina 29.7. klo 19.00 Lapuan keskuskentällä. Tule ja kannusta Ponnistus voittoon !

Sarjataulukko ja pelit , Linkki tästä

--