VEIKKAAMALLA TUET SEURAAMME

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,   

Veikkaus

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Seuramme on lähtenyt mukaan SLU-yhteisön Hyvä Seura-hankkeen ja Veikkauksen yhdessä kehittämään toimintamalliin, joka on osa seuratoiminnan auttamiseen tähtäävää yhteistyötä.

Kun pelaat veikkauspelisi seuramme sivujen kautta, niin tuet seuramme toimintaa ja samalla voit seurata mitä ajankohtaista seurassamme tapahtuu.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu, leikkimieli ja haaveilu ovat osa urheilua ja liikuntaa sekä osa ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saa rahapeleistä irti suuremman ilon.

Pelaamisella on säädetty ikärajat (15 vuotta asiamiespisteissä ja 18 vuotta internetissä).

Lue lisää veikkausvoittovaroista ja vastuullisesta pelitoiminnasta 

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Terveisin,

Puheenjohtaja

ps. Lisätietoja Hyvä Seura -hankkeesta ja verkkokumppanuudesta SLU:n yhteyshenkilöltä:

Timo Simonen, ([email protected]) tai 040-5566260

 

Näin voit pelata veikkauspelisi seuramme sivustolta;

Jos olet jo Veikkauksen nettiasiakas (olet avannut pelitilin): Voit pelata seuramme sivuston kautta omilla tunnuksillasi sivun yläosan ja etusivun -linkistä.  

Jos et ole Veikkauksen nettiasiakas: Avaamalla pelitilin pääset asiakkaaksi ja voit jatkossa pelata myös netin kautta. Rekisteröitymään pääset oheisesta Veikkaukseen -linkistä

--