Kotiottelusta tasapeli

Futsal Kakkonen, Ponnistus – APV 6-6 (2-3). Ponnistus puristi lopussa tärkeän tasapelin viimeisestä kotipelistä APV:tä vastaan 6-6 (2-3).  Kotijoukkuueen kokoonpanosta puuttui jälleen muutama joukkueelle tärkeä pelaaja. Kokoonpanoa verotti loukkaantumiset ja pelikielto. Ponnistus pystyi silti erinomaisesti vastaamaan liikkuvalle ja juoksuvoimaisille APV:lle. Ensinmäinen jakso oli tasaista ja toinen oli Ponnistuksen hienoista hallintaa. Alavutelaisten maalivahti teki tukun loistotorjuntoja. Ottelun hahmoja olivat Veeti Mäenpää ja maalivahti Waltteri Takamaa. Myös kokenut Hannu Haapa-aho voi olla tyytyväinen peliinsä.

Kotijoukkueen tehoista vastasivat: Niko Salo 2+0, Veeti Mäenpää 2+1, Lenni Kalliokoski 1+2 ja Miika Korpela 1+1.

– Ensimmäinen jakso oli tasaista pelaamista. Muutama oman pään virhe ja niistä vastustaja pääsi tekemään maalinsa. Toinen jakso oli mielestäni meillä hyvin hallinnassa, mutta tänään ei ollut edes pientä tuuria maalin edustalla. Parempia oltiin mutta se ei riittänyt kuin yhteen pisteeseen. Ensiviikon kauden viimeiseen otteluun voidaan nyt lähteä ilman paineita. Toivottavasti kuitenkin saadaan kaikki pelaajat mukaan Maalahteen, tiivisti otteluvalmentajana toiminut Hannu Haapa-aho.

Viime viikonloppuna rampainen Ponnistus kärsi rökäletappion Botniahallissa FCK Internationalille. Joukkuetta on vaivannut loukkaantumiset ja pelikiellot. Toivottavasti kauden viimeiseen otteluun saadaan isompi ryhmä jalkeille, niin joukkueen todellinen taso pääsee esille.

 

--