Virkiä ja Ponnistus tasasivat pisteet

Nelosen jalkapallo-ottelussa Virkiä ja Ponnistus  pelasivat keskuskentän nurmella tasan maalein 1-1 (1-1).

Ottelu oli viihdyttävä ja tasinen kuten loputuloskin osoittaa. Kotijoukkue Virkiä siirtyi johtoon 1-0 Patrik Huhtalan maalilla ottelun 21 minuutilla. Ponnistuksen tasoitus 1-1 syntyi Ville Talvitien tuikattua pallon maalin edestä, kun pelikello osoitti 36 minuuttia. Tauolle mentiin siis tasatilanteessa 1-1. Toisella puoliajalla ei tehty enää lisää maaleja ja pisteet jaettiin.

Ponnistuksen näkyvimmät olivat alakerran Artem Lavrukov ja keskikentällä häärännyt Topias Mäki, myös maalivahti Antti Rinnankoski teki pari näyttävää torjuntaa. Yli kolmesattaa katsojaa näki viihdyttävän paikallisottelun. Siistin ottelun tuominnut Johan Mäntymäki näytti keltaista korttia Virkiän Niklas Huhtalalle ja Ponnistuksen Topias Mäelle.

– enimmäisellä puolijalla olimme hyvällä jalalla liikkeellä. Toinen puoliaika oli hiukan vaisumpi, mutta saimme silti luotua muutaman herkullisen maalipaikan ja maalit olivat hiuskarvan varassa. Joukkueessa oli tänää monta positiivistä esitystä ja koko joukkue nautti onnistuneesta tapahtumasta ja runsaasta katsojamäärästä, .

Ponnistuksen kauden viimeinen peli Ponnistus – FC Kuffen pelataan keskuskentällä ensi lauantaina 21.9 klo 14.00. Tervetuloa kannustamaan Ponnistus voitoon !

Liput 4 / 2 €

Ottelupöytäkirja

--