Voittoputki katkesi

Jalkapallon Nelonen Korsnäs FF – Ponnistus 5-3 (3-1). Ponnistuksen miesten edustusjoukkueen viiden pelin voittoputki katkesi vierasottelussa Kosnäsissä. Kotijoukkue on vahvistunut huomattavasti viime kaudesta. Ottelussa kotijoukkue oli tällä kertaa parempi joukkue ja otti kärkiottelusta täydet kolme pistettä. Ottelun päätuomari antoi kotijoukkueen pelata kovaa peliä ja Ponnistus ei saanut käyntiin omaa peliään. Kotijoukkueen toinen maali tuli rangaistuspotkusta, jonka ottelun erotuomari tuomitsi melko heppoisin perustein. Lisäksi erotomari antoi vieraille peräti kuusi varoitusta ja kotijoukkueelle ainoastaan kaksi. Kotijoukkueen maaleista kolme viimeisteli Kevin Storfors ja kaksi Bekir Kadic. Ponnistuksen maaleista vastasivat Jaakko Prinkkilä, Jussi Laapio ja Topias Mäki.

– Vastus oli tänään tosi kova, eikä tarvitse ihmetellä että joukkue on keulapaikalla. Korsnäs oli tänään parempi joukkue, joka pelaa tosi fyysistä peliä, harmitteli valmentaja Olavi Linjamäki.

Ensi viikon perjantaina 17.6 Ponnistus kohtaa kotikentällään Sporting Kristiina II:n. Ottelu pelataan klo 19.00 keskuskentällä.

--