Vuoden 2017 viimeiset SM-kisat

Klassisen penkkipunnerruksen SM-kisat järjestetään Tammisaaressa 1-3.12. Vuoden viimeiseen kisaan lähtee Lapuaa edustamaan M59 sarjaan Alajärven vahvistus Lapualle Jani Haapa-aho. Jani taistelee SM-kullasta ja on ollut viimeviikot hakemassa terävyyttä ulkomailla.
N50 sarja 63kg on Lapuaa edustava Marjo-Riitta Mansikka myös kullassa kiinni. Täydellisillä nostoilla kultaan on täydet mahdollisuudet.
M40 sarja 66kg voimailujaoston PJ. Tomi Halmesmäki lähtee tavoittelemaan kirkkainta mitalia. Mikään ei ole varmaan vasta kun nostot on nostettu huomauttaa penkkikonkari.
Tomille kisat ovat jo viidennet tälle vuotta. Vielä kun kolmisen viikkoa jaksaa puskea niin sitten on hyvä aika laittaa salikamat pesuun ja miettiä vuotta 2018. Mitä vuonna 2018? Katsotaan….myhäilee Tomppa.

Viikko penkin SM-kisoista on Lapuan ja koko Suomen vetomiehen SM-kisat kun Pornaisissa järjestetään Klassisen voimanoston SM-kilpailut 8-10.12. Lapuaa ja Ponnistusta lähtee edustamaan “maastavetokone” Tuomas Hautala. Tuomas kilpailee sarjassa M93kg. Tuomas on iskussa sen tietää kaikki! Tuomakselle tsemiä kisoihin ja laitahan ennätykset uusille sataluvuille!

Tsemiä kaikille koitoksiin!!!

--