Ponnistus 90 v 2020

Lapuan Ponnistus täyttää tänä vuonna 90-vuotta ja sitä on tarkoitus juhlistaa pitkin vuotta.Seurassamme toimi yhdeksän jaostoa ja lajien parissa satoja urheilun ja kuntoliikunnan ystävää.Valtakunnallisesti menestyneimpinä ovat esiintyneet Ponnistuksen voimamiehet jotka ovat saavuttaneet MM, EM, PM ja SM-mitaleja niin Suomen Voimapunnerrus kuin Suomen Voimanostoliiton järjestämissä kilpailuissa.Juhla-ja urheiluvuonna 2020 seura panostaa urheiluharrastuksiin eri lajeille ja ikäryhmille.

Urheilutoiminta tarvitsee jatkossakin taloudellista apua Yritysten sekä muiden tukijoiden muodossa. Ilman tukijoiden mukanaoloa ei urheiluharrastus olisi mahdollista näin laajalti mitä se on tänä päivänä.Siitä kuulu suuri kiitos tukijoille.Toivomme yhteistyömme jatkuvan myöskin juhlavuonna 2020.

Liiketoiminnan puuttuessa harrastamisesta aiheutuneet kulut katetaan perinteisillä urheiluseurojen varainhankkimis muodoilla kuten esim mainosmyynnillä.Tarjolla on mainostilaa kaudelle 2020 mm. seuran joukkueiden asusteissa,peliasuissa kuin myös seuran kotisivujen etusivuilla näkyvällä ETUSIVUN BANNERILLA (Tarvittaessa saat Bannerin näkymään myös seuran facebook sivuille)

Mainosmyynti käynnissä-Ota yhteys ja tue 90-Vuotiasta Ponnistusta

Etusivulogo 12 kk  Kysy päivän tarjous !

puh: 044 5599 112

 

Työpalvelut

Otamme vastaan myös erilaisia työtarjouksia sopimuksen mukaan kuten esim rakennuksien loppusiivoukset,kaikenlaiset kökät yms.

Ota yhteys – Työpalvelut : Ari Tuurinmäki  040 8494593